Sport

Victorie în amical pentru Universitatea Cluj. Ioan Ovidiu Sabău a testat ultimele transferuri

„U” Cluj a bifat sâmbătă o victorie contra Unirii Dej, scor 2-0. Sabău a văzut la lucru ultimii sosiți în tricoul alb-negrilor.

„U” Cluj a bifat sâmbătă o victorie contra Unirii Dej, scor 2-0. Foto: Facebook FC Universitatea Cluj „U” Cluj a bifat sâmbătă o victorie contra Unirii Dej, scor 2-0. Foto: Facebook FC Universitatea Cluj

 

 


Filip Ilie, atacant, 21 de ani, a marcat în premieră pentru Universitatea.

 


Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău are programate două amicale în acest week-end, sâmbătă, de la ora 11, împotriva divizionarei B Unirea Dej, pe Terenul 3 din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, pe care a învins-o cu 2-0 (1-0), apoi duminică, de la ora 11:30, cu CSM Reșița, o altă formație de eșalon secund, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia.

Noii sosiți testați de Ioan Ovidiu Sabău

În echipa de start a „Șepcilor roșii” pentru meciul cu divizionara B de azi, Neluțu Sabău a mizat pe noii veniți Andrei Peteleu, Lucas Masoero, Kevin Doukoure și Alex Cîmpanu, la prima lor reprezentație în tricoul ardelenilor.


Echipa lui Sabău a condus la pauză, după reușita lui Ianis Stoica, apoi antrenorul clujenilor l-a introdus pe Calcan în locul lui Nistor.

Filip Ilie, trecut pe la juniorii lui Bayern Munchen, gol la prima apariție

În minutul 82, Filip Ilie a dublat avantajul lui „U” Cluj, la primul său gol pentru U! Filip Ilie (21 de ani) a mai trecut prin carieră pe la juniorii lui Bayern Munchen, Sport Club Popești Leordeni, Sepsi Sfântu Gheorghe 2 și Farul Constanța. Vârful a fost prezentat în urmă cu două zile ca jucător al clujenilor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj a pierdut amicalul contra campioanei Israelului. „Studenții” au cedat cu 0-3

Universitatea Cluj, învinsă cu 3-0 de Slovan Bratislava în meci amical

CFR Cluj s-a impus în al treilea meci amical al iernii. Ermal Krasniqi a debut cu gol

Ultimele Stiri
abonare newsletter