Sport

„U” Cluj a pierdut amicalul contra campioanei Israelului. „Studenții” au cedat cu 0-3

„U” Cluj a cedat cu 0-3 în amicalul cu Maccabi Haifa, toate golurile formației din Israel venind după pauză.

„U” Cluj contra echipei  Maccabbi Haifa, 29 iunie/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook „U” Cluj contra echipei Maccabbi Haifa, 29 iunie/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


FC Universitatea Cluj a cedat cu 0-3 în amicalul cu Maccabi Haifa, toate golurile formației din Israel venind după pauză. Partida de joi a consemnat debutul în tricoul Universității pentru Bogdan Vătăjelu și Daniel Popa. De asemenea, la doar 17 ani, Iustin Chirilă a apărat poarta clujenilor pe tot parcursul meciului.

 


Prima șansă a meciului a venit în al doilea minut de joc. Popa a primit o pasă de la Nistor, însă șutul acestuia la firul ierbii a trecut pe lângă poartă. „Studenții” au continuat meciul în ofensivă. În minutul 19, Oancea i-a trimis o minge pe poziție viitoare lui Nistor la marginea careului, iar decarul nostru a pasat excelent în centru pentru Bic, care a fost aproape de a marcat cu un șut la colțul lung, respins de portarul advers. Cei de la Maccabi a replicat imediat cu un șut din șase metri peste poarta lui Chirilă.

În minutul 31, la o centrare din dreapta mingea a fost respinsă greșit, iar israelenii au avut o șansă bună de a marca. Popa putea marca la un corner în minutul 32. După un corner executat din stânga, un fundaș advers a respins pe spate, iar vârful nostru a reușit să ajungă la minge, dar finalizarea acestuia a trecut peste poartă.


Echipa din Israel a marcat după pauză 3 goluri

Prima ocazie a părții secunde a aparținut Universității. În minutul 47, Mitrea a fost primul la o minge degajată de portarul advers și a trimis către Filip, care ulterior a pasat pentru Popadiuc. Mijlocașul echipei „U” Cluj a avansat rapid și a șutat cu pământul pe spațiul porții.

Golul de 1-0 a venit în minutul 48. Aviel Zargary s-a înălțat la o lovitură liberă din dreapta și l-a învins pe Chirilă după ce a reluat puternic cu capul. Ianis Stoica a replicat peste câteva minute cu un șut puternic din unghi, însă peste poarta celor de la Maccabi. Israelenii au lovit bara transversală în minutul 54 la un șut de la 18 metri.


În minutul 56, Calcan Tescan și Perianu au fost introduși în locul lui Chipciu, Nistor și Bic. Filip a avut ocazie foarte mare în minutul 68, însă șutul trimis de acesta de la 25 de metri a lovit transversala. Al doilea gol al campioanei din Israel a venit cu 20 de minute înainte de final. Din David a punctat pentru Maccabi.

În ultima parte a meciului a debutat și Bogdan Vătăjelu, care a intrat în locul lui Dorinel Oancea. Pe teren a mai fost introdus Hofman în locul lui Stoica.


Au urmat două ocazii importante pentru „U” Cluj, Hofman și Filip fiind aproape de a marca. Dia Saba a închis tabela pe minutele de final, iar pentru „U” urmează un nou amical pe 4 iulie.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj joacă „acasă” pe un alt stadion. Cluj Arena e ocupat de Untold. „Șepcile Roșii” revin acasă în meciul cu CFR

Universitatea Cluj, învinsă cu 3-0 de Slovan Bratislava în meci amical

Ultimele Stiri
abonare newsletter