Sport

CFR Cluj a cedat încă un jucător la o formație din SuperLigă. Cătălin Căbuz a plecat la Hermannstadt

CFR Cluj a renunțat la încă un jucător în această vară. Portarul Cătălin Căbuz a plecat la Hermannstadt sub formă de împrumut timp de un sezon.

Portarul Cătălin Căbuz/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Portarul Cătălin Căbuz/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Portarul a fost transferat de CFR Cluj în această vară de la Chindia Târgoviște, liber de contract, însă nu a apucat să debuteze pentru formația preluată de Andrea Mandorlini.

 


De altfel, Cătălin Căbuz era considerat de tehnicianul italian a patra variantă de portar, după titularul Răzvan Sava, Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean. 

CITEȘTE ȘI:
Emil Boc, dezamăgit dar resemnat după ce „U” a pierdut în Derby-ul Clujului: „Nu este ușor să stai față-n față cu o fostă campioană a României”

Cătălin Căbuz a fost împrumutat la Hermannstadt timp de un sezon.


„Mulțumim, Cătălin Căbuz! 
Cluburile CFR 1907 Cluj și AFC Hermannstadt au ajuns la un acord privind împrumutul portarului Cătălin Căbuz până la finalul acestui sezon.
Îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a transmis CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj l-a prezentat pe noul atacant, un internațional din Coasta de Fildeș care promite „să rupă plasele” în SuperLigă

CFR Cluj s-a mai despărțit de încă un jucător. Acesta a fost împrumutat în Liga a II-a

Ultimele Stiri
abonare newsletter