Sport

„U” Cluj și Unirea Dej și-au aflat adversarele din play-off-ul Cupei României. Când vor avea loc meciurile?

Miercuri, 23 august, s-au tras la sorți meciurile din play-off-ul Cupei României Betano. „U” Cluj și Unirea Dej și-au aflat adversarele.

Echipele de fotbal „U” Cluj și Unirea Dej/ Foto 1: FC Universitatea Cluj - Facebook; Foto 2: FC Unirea Dej oficial - Facebook Echipele de fotbal „U” Cluj și Unirea Dej/ Foto 1: FC Universitatea Cluj - Facebook; Foto 2: FC Unirea Dej oficial - Facebook

 

 


Miercuri, 23 august, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul Cupei României.

 


Meciurile care mai atrag atenţia în acest play-off sunt FC Metaloglobus Bucureşti - Dinamo Bucureşti, ACS FC Bacău - Oţelul Galaţi, Unirea Slobozia - AFC Hermannstadt, Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Universitatea Cluj, CSC 1599 Şelimbăr - FC Voluntari sau CS Mioveni - FC Botoşani.

CITEȘTE ȘI:
Ce nu s-a văzut la TV la Derby-ul Clujului. U-iștii și-au bătut joc de „feroviari” că au „venit de la concertul lui Gheboasă”

Unirea Dej o va întâlni pe CSA Steaua, într-o reeditare a partidei desfăşurate în weekend-ul trecut în Liga a II-a şi câştigate de bucureşteni cu 6-2.


Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României sunt programate în data de 30 august. Excepţie pot face meciurile televizate, programul urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior de FRF.

Formatul Cupei României, inaugurat la ediţia precedentă, prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior şi 8 echipe din Liga 1. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru echipe clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.


În cazul în care jocurile urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Programul meciurilor din play-off-ul Cupei României:

FC Metaloglobus Bucureşti - Dinamo Bucureşti
ACS FC Bacău - Oţelul Galaţi
Unirea Slobozia - AFC Hermannstadt
CSC Dumbrăviţa - UTA Arad
Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Universitatea Cluj
SCM Zalău - Politehnica Iaşi
CSC 1599 Şelimbăr - FC Voluntari
CS Mioveni - FC Botoşani
Progresul Pecica - Viitorul Şimian
FC Bihor Oradea - FC Argeş
CSM Alexandria - Concordia Chiajna
Unirea Dej - CSA Steaua Bucureşti
Viitorul Ianca - CS Tunari
Phoenix Buziaş - Chindia Târgovişte
Corvinul 1921 Hunedoara - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc
CSM Deva - Gloria Buzău


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Unirea Dej a bătut palma cu noul antrenor! Dacian Nastai a lucrat la academia FCSB-ului, pregătind formația secundă a „roș-albaștrilor”

Toni Petrea nu își dă demisia după ce „U” Cluj a pierdut în fața CFR-ului: „Încerc să-mi fac treaba cât de bine”

abonare newsletter