Sport

Unirea Dej a bătut palma cu noul antrenor! Dacian Nastai a lucrat la academia FCSB-ului, pregătind formația secundă a „roș-albaștrilor”

Unirea Dej a anunțat că a găsit un nou antrenor după plecarea lui Dragoș Militaru.

Antrenorul Dacian Nastai/ Foto: Antrenor Dacian Nastai - Facebook Antrenorul Dacian Nastai/ Foto: Antrenor Dacian Nastai - Facebook

 

 


Ardelenii au precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că, în cadrul unei întruniri avute joi, 1 iunie, în cadrul unei întâlniri cu Consiliul Director și cu primarul municipiului Dej, Morar Costan, conducerea echipei i-a propus lui Dragoș Militaru prelungirea contractului, pe care acesta a refuzat-o însă. 

 


Miercuri, 7 iunie, conducerea echipei Unirea Dej a anunțat numele noului antrenor. Acesta este Dacian Nastai.

Dacian Nastai s-a născut pe 6 martie 1973, la Satu Mare. Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport la Universitatea din Oradea și deținător al licenției PRO, noul tehnician al Unirii Dej a mai antrenat Olimpia Satu Mare, Someșul Satu Mare, Sportul Șimleu Silvaniei, Luceafărul Oradea, iar în ultimul sezon al Ligii 2 s-a aflat pe banca Unirii Constanța. Anterior, a lucrat la academia FCSB-ului, pregătind formația secundă a “roș-albaștrilor”, precum și pe cea U19.


Ca jucător, a îmbrăcat tricoul echipelor Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Gaz Metan Mediaș, FC Bihor și VSE Erd, din a doua ligă maghiară.

Dacian Nastai a semnat un contract valabil un sezon.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Unirea Dej, meci tare cu Steaua în prima etapă a play-off-ului Ligii a 2-a

Fotbaliștii de la Unirea Dej, prinși în nebunia generată de cutremurul din Turcia. Seismul a avut o magnitudine de 7,8 grade Richter

Ultimele Stiri
abonare newsletter