Sport

Se încing spiritele înainte de Derby-ul Clujului. Fanii CFR, nemulțumiți de locul pus la dispoziție de pe Cluj Arena: „Unde e normalitatea”

Au mai rămas 4 zile până la Derby-ul Clujului, iar spiritele se încing. Suporterii CFR Cluj cer cu insistență să fie lăsați în inelul superior de pe Cluj Arena.

Suporterii echipei CFR Cluj, pe Cluj Arena/ Foto: A.I.S.C.P. - Facebook Suporterii echipei CFR Cluj, pe Cluj Arena/ Foto: A.I.S.C.P. - Facebook

 

 


Luni, 21 august, CFR și „U”, rivalele din oraș, se întâlnesc în etapa cu numărul 6 din SuperLigă.

 


Asociația Independentă a Suporterilor „CFR 1907 Cluj” de Pretutindeni a cerut cu insistență să fie lăsați  în inelul superior al Cluj Arena, la partida contra „U” Cluj, pentru a se simți egalii celor de la Universitatea. 

CITEȘTE ȘI:
Suporterii CFR Cluj, mobilizare pentru derby-ul Clujului: „Trebuie să fim toți o singură voce puternică care să domine”

Potrivit acestora, până în acest moment nu au primit vreun răspuns.


„Normalitate? Unde e normalitatea pe care FC Universitatea Cluj si suporterii săi o clamează de fiecare dată când emit diferite pretenții la meciurile care se dispută în Gruia? Pretenții pe care clubul nostru le-a satisfăcut cu vârf și îndesat, fără a sta foarte mult timp la discuții, permițând accesul suporterilor universitari în Gruia, în mod organizat, atât în peluză cât și în T2.
S-a cerut un singur lucru în schimb. Accesul în inelul superior al peluzei pentru suporterii ceferiști. A venit momentul să devină realitate această înțelegere, dar se pare că clubul universitar alege să își arate acea față pe care de fapt noi o cunoaștem cu toții.
La cererea făcută de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, vineri, 11.08.23, deși au trecut deja cinci zile, răspunsul din partea universitarilor încă nu a venit! CE MAI AȘTEPTAȚI? Nu aveți ok-ul din partea primarului? Sau poate din partea suporterilor? Fiți asumați, nu mai căutați diferite tertipuri! Sau cumva vă este teamă că vin frânele peste voi?
Dar nu uitați, dragi universitari, după faptă și răsplată! NOI trebuie sa ignorăm aceste șicane, trebuie să rămânem pregătiți, trebuie să rămânem uniți! Iar când va veni momentul, le vom arăta că nu s-au temut degeaba!
ARDE GRUIA DE NERABDARE! HAI CFR!!”, a transmis A.I.S.C.P.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Toni Petrea rămâne pe banca lui „U” Cluj și pentru derby-ul contra rivalei din oraș, CFR Cluj

Semnal de alarmă la Universitatea Cluj. „O să ne facem de râs la meciul cu CFR”

Ultimele Stiri
abonare newsletter