Sport

U-BT Cluj-Napoca revin în forță. Silvășan: „Suntem într-o formulă aproape completă”

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au avut luni, 14 august, reunirea lotului la BTarena.

Echipa U-BT Cluj-Napoca/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Echipa U-BT Cluj-Napoca/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au avut luni, 14 august, reunirea lotului la BTarena. La primul antrenament au fost prezenți toți jucătorii, cu excepția lui Karel Guzman și Mareks Mejeris. Ulterior, campionii României vor avea deseară și un antrenament în sală. 

 


U-Banca Transilvania se va antrena pe plan local până în 31 august, apoi va pleca în Serbia, unde sunt programate trei meciuri de verificare, cu Dynamic VIP Belgrad, Spartak Subotica și Mega Leks Belgrad. 

CITEȘTE ȘI:
Akos Szentkuti a plecat de la U-BT. Jucătorul de baschet a decis să continue în străinătate

Totodată, în perioada 8-9 septembrie baschetbaliștii vor lua parte la Memorialul Nikos Fassouras, iar printre echipele prezente vor fi Panathinaikos Atena și AEK Atena. 


„Ne bucurăm că începem în sfârșit, suntem într-o formulă aproape completă. După cum am spus anterior, Karel Guzman și Mareks Mejeris lipsesc, fiind plecați la loturile naționale. Pe Guzman îl vom avea aici pe data de 24 august, iar Mejeris vom vedea când va ajunge, depindem de rezultatele Letoniei la Campionatul Mondial. Suntem optimiști, sperăm să avem un presezon bun, lipsit de accidentări și să fim într-o formă cât mai bună la începutul meciurilor oficiale. Avem nevoie de acest lucru, jucăm cu Oradea prima partidă în Cupa României și va fi o provocare pe măsură. Pentru a avea 12 jucători la dispoziție, se antrenează cu noi și doi juniori, unul dintre ei este baschetbalistul nostru U16 de la Academie, Alexis Petric, iar celălalt e un junior român ce activează în Austria. Va fi cu noi în următoarele două săptămâni și vom vedea dacă va face parte din lotul nostru”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT.

CITEȘTE ȘI:
Patru jucători de baschet nu vor mai face parte din lotul U-BT Cluj. Unul dintre ei a venit la echipă la începutul anului

„Este un sentiment plăcut să reîncepi antrenamentele, chiar dacă au lipsit Karel și Mareks. A fost grozav să ne reîntâlnim și așteptăm primul antrenament cu mingea deseară. Punem totul cap la cap și ne pregătim de noul sezon!”, a transmis Patrick Richard, căpitan U-Banca Transilvania.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patrick Richard și Andrija Stipanović vor continua la U-BT Cluj-Napoca

Răzvan Cenean completează staff-ul echipei de seniori de la U-Banca Transilvania

abonare newsletter