Sport

U-BT Cluj-Napoca a anunțat data reunirii lotului. Care este calendarul meciurilor amicale?

U-Banca Transilvania va începe luni, 14 august 2023, antrenamentele în vederea noului sezon. Reunirea echipei este programată la BTarena.

U-BT Cluj-Napoca la câștigarea cupei României/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj-Napoca la câștigarea cupei României/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania va începe luni, 14 august 2023, antrenamentele în vederea noului sezon. Reunirea echipei este programată la BTarena, iar la prima ședință de pregătire sunt așteptați toți jucătorii, cu excepția lui Mareks Mejeris și Karel Guzman.

 


Mejeris se află angrenat în activitățile naționalei Letoniei, care va participa la Campionatul Mondial din Japonia, Filipine și Indonezia. Competiția se va desfășura în perioada 25 august – 10 septembrie, iar balticii se află în grupa de la Jakarta, alături de Franța, Liban și Canada. De menționat faptul că selecționerul Luca Banchi nu a stabilit încă lotul final al Letoniei pentru Campionatul Mondial. Drept urmare, imediat ce își va încheia activitatea la națională, Mejeris va sosi la Cluj-Napoca. 

CITEȘTE ȘI:
Patru jucători de baschet nu vor mai face parte din lotul U-BT Cluj. Unul dintre ei a venit la echipă la începutul anului
Patrick Richard și Andrija Stipanović vor continua la U-BT Cluj-Napoca 

În schimb, Karel Guzman va juca pentru naționala Cubei la turneul de pre-calificare la Jocurile Olimpice din 2024. Această fază se va desfășura sub forma unor turnee în perioada 12-20 august 2023.


Baschetbaliștii vor efectua pregătire pe plan local până pe data de 31 august, apoi echipa noastră va pleca în Serbia, unde sunt programate trei meciuri de verificare. De asemenea, campioana României va fi prezentă la un turneu de verificare în Grecia.

Iată programul amicalelor:

  • 1 septembrie vs Dynamic VIP Belgrad
  • 3 septembrie vs Spartak Subotica
  • 5 septembrie vs Mega Leks Belgrad
  • 8-9 septembrie – Participare la Memorialul Nikos Fassouras, unde vor mai fi prezente Peristeri BC, AEK Atena și Lavrio BC

Alb-negrii vor reveni în țară pe 10 septembrie și vor intra în linie dreaptă pentru primele meciuri oficiale, la turneul Cupei României de la Oradea.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Răzvan Cenean completează staff-ul echipei de seniori de la U-Banca Transilvania

Eduard Roschnafsky, încă un sezon la U-BT Cluj-Napoca: „Îmi doresc să avem același succes ca echipă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter