Sport

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea

Echipa de fotbal FCSB va disputa meciul cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, pe stadionul Steaua.

FCSB va juca meciul cu CFR Cluj pe stadionul Steaua (Ghencea)/Foto: FCSB Facebook.com FCSB va juca meciul cu CFR Cluj pe stadionul Steaua (Ghencea)/Foto: FCSB Facebook.com

 

 


Anunțul a fost făcut luni, pe pagina oficială de Facebook a echipei bucureștene. 

 


„FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua! 

FCSB anunţă că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul „Steaua”. Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, au transmis reprezentanţii clubului FCSB.


Derby-ul FCSB - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a a Superligii, scor 2-1, care trebuia să aibă loc pe stadionul Steaua, s-a disputat în cele din urmă pe arena „Arcul de Triumf” din Capitală, după ce contractul de punere la dispoziţie nu a mai fost semnat de echipa din primul eşalon şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua, din cauza unor clauze.

După remiza cu Universitatea Craiova, Mandorlini a declarat că este mulțumit de scorul obținut de „feroviari”, dar a recunoscut că urmează o săptămână dificilă pentru echipa din Gruia. 


„Am făcut multe lucruri bune, ne-am creat ocazii, dar nu am fost lucizi în fața porții, s-a văzut oboseala. Voiam 3 puncte, dar suntem multumiți și așa.
Konoplyanka se antrenează cu noi, va fi în lot. Ne gândim la meciul cu Adana, la cel cu Steaua (FCSB -  n.red.), va fi o săptămână dificilă pentru noi. Va fi un infern în Turcia, e foarte cald. Vedem de mâine ce va fi, vom începe să pregătim meciul”, a declarat Andrea Mandorlini

Partida FCSB - CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, se va disputa duminică, de la ora 21:30.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Remiză în Gruia într-un meci cu multe faze spectaculoase

Andrea Mandorlini, despre ce o așteaptă pe CFR Cluj după remiza cu Universitatea Craiova: „Va fi un infern”

abonare newsletter