Sport

CFR Cluj a dat lovitura! Un fotbalist dorit în această vară de FCSB ajunge în Gruia

Conducerea CFR Cluj a reușit să găsească repede înlocuitori pentru Burcă și Yuri, fotbaliști de care s-au despărțit în urmă cu câteva zile. Un jucător dorit de FCSB a ajuns în Gruia.

Anton Krešić/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Anton Krešić/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a anunțat, miercuri, împrumutul jucătorului croat Anton Krešić. 

 


Acesta s-a aflat pe lista celor de la FCSB.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului central Anton Krešić pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!
Croatul a început fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de Atalanta unde, în primul sezon și jumătate, a bifat 47 de meciuri și a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera. Mai apoi, sub formă de împrumut, Krešić a evoluat tot în Italia, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.
În ultimele două sezoane, apărătorul de 1.98 m a jucat în Croația, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri.
Îi urăm multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, a anunțat conducerea clubului CFR Cluj.


Potrivit prosport.ro, al  doilea fundaș central care ar urma să ajungă în Gruia este Gil Cohen. Stoperul, legitimat în prezent la Ashdod, formație de primă ligă din Israel, a fost titular în patru dintre cinci partide pe care naționala țării sale le-a jucat la Campionatul European de U21 găzduit de România și Georgia.

De-a lungul carierei sale, Cohen a jucat doar pentru Ashdod, formație care a încheiat pe locul al șaselea în prima ligă din Israel (130 partide).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a oficializat al șaptelea transfer al verii. Ziv Morgan, semifinalist de la EURO U21

CFR Cluj l-a cedat pe fundaşul Yuri Matias echipei antrenate de Mutu

Probleme la CFR Cluj. Cristi Balaj, după victoria contra Poli Iași: „Din acest punct de vedere, am suferit”

abonare newsletter