Sport

CFR Cluj l-a cedat pe fundaşul Yuri Matias echipei antrenate de Mutu

CFR Cluj și-a luat rămas bun de la brazilianul Yuri Matias. Neftchi Baku, echipa antrenată de Adrian Mutu, l-a transferat pe fundaş. Yuri Matias a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din formația antrenată sezonul trecut de Dan Petrescu.

CFR Cluj l-a cedat pe fundaşul Yuri Matias. FOTO: CFR Cluj/ Facebook CFR Cluj l-a cedat pe fundaşul Yuri Matias. FOTO: CFR Cluj/ Facebook

 

 


Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, transferul fundaşului brazilian Yuri Matias la Neftci Baku din Azerbaidjan, grupare antrenată de la începutul săptămânii trecute de tehnicianul român Adrian Mutu.

 


 „Cluburile CFR 1907 Cluj şi Neftci Baku au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului central Yuri Matias. Venit la CFR Cluj în luna februarie 2022, Yuri s-a făcut remarcat imediat prin calităţile sale atât defensive, cât şi ofensive. Îţi mulţumim pentru tot, Yuri, şi îţi dorim multă baftă mai departe în carieră”, se menţionează pe site-ul citat.

În cele 65 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu, Yuri Matias a marcat 6 goluri.


În vârstă de 28 de ani, Matias a mai evoluat în cariera sa la formaţiile America Futebol Clube, Coimbra, Tractor FC (Iran) şi Gaz Metan Mediaş.

Brazilianul este al doilea fundaş central de care se desparte CFR Cluj în această săptămână după ce luni l-a cedat pe Andrei Burcă la gruparea Al-Okhdood din Arabia Saudită.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Probleme la CFR Cluj. Cristi Balaj, după victoria contra Poli Iași: „Din acest punct de vedere, am suferit”

abonare newsletter