Sport

CFR Cluj l-a vândut pe Andrei Burcă, triplu campion, în Arabia Saudită: „Îți mulțumim pentru devotamentul cu care ți-ai desfășurat activitatea”

CFR Cluj a anunțat că se desparte de Andrei Burcă (30 de ani), fundașul central cu 3 titluri în SuperLigă.

Andrei Burcă la meciul Naționalei României contra echipei din Belarus, 28 martie 2023/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Andrei Burcă la meciul Naționalei României contra echipei din Belarus, 28 martie 2023/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a anunțat că se desparte de Andrei Burcă (30 de ani), fundașul central cu trei titluri în SuperLigă.

 


Internaționalul român ajunge la Al-Akhdoud, o nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

„Mulțumim pentru tot, Andrei Burcă!
Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Akhdoud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Andrei Burcă la formația din primul eșalon al Arabiei Saudite.
 Venit în Gruia în vara anului 2019, Andrei a devenit rapid unul dintre pilonii de rezistență din apărarea echipei noastre. În cele patru sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, fundașul central a bifat 163 de meciuri și a câștigat, alături de CFR, 3 titluri de campion și o Supercupă a României. În competițiile europene, Burcă a jucat în 45 de partide pentru echipa noastră, fiind marcator în meciul câștigat cu Celtic, de la Cluj, victorie care ne-a adus calificarea în primăvara europeană în sezonul 2019/2020.
Evoluțiile excelente de la CFR Cluj l-au propulsat în echipa națională a României și i-au făcut pe specialiștii din fotbal să îl declare, în numeroase rânduri, cel mai bun fundaș central din campionatul intern .
Îți mulțumim încă o dată pentru devotamentul cu care ți-ai desfășurat activitatea la CFR Cluj și îți urăm multă baftă în carieră!”, a anunțat CFR Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie în primul meci din SuperLigă. Poli Iași, gol anulat de VAR

OFICIAL! Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj la echipa italiană Cagliari

abonare newsletter