Sport

OFICIAL! Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj la echipa italiană Cagliari

După doar un sezon petrecut la CFR Cluj, Simone Scuffet a părăsit echipa din Gruia și a revenit în țara sa natală, acolo unde va evolua pentru Cagliari.

Simone Scuffet /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook Simone Scuffet /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook

 

 


După doar un sezon petrecut la CFR Cluj, Simone Scuffet a părăsit pe „feroviari” și a revenit în țara sa natală, acolo unde va evolua pentru Cagliari.

 


Anunțul a fost făcut de conducerea clubului de fotbal CFR Cluj. Portarul italian a evoluat în 49 de meciuri pentru formația din Gruia, în sezonul trecut, în toate competițiile.

„Mulțumim pentru tot, Simone Scuffet! Cluburile CFR 1907 Cluj și Cagliari Calcio au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Simone Scuffet!
Venit în Gruia în vara anului trecut, Scuffet a bifat 49 de partide pentru CFR Cluj, impresionând cu evoluțiile constante și paradele sale extraordinare! Datorită intervențiilor sale decisive, fanii l-au desemnat „Jucătorul Sezonului”, iar LPF l-a inclus de mai multe ori în topurile etapelor, devenind astfel unul dintre cei mai importanți goalkeeperi din Superligă! 
Îți mulțumim, Simone, pentru profesionalismul, seriozitatea și dedicarea din acest sezon și îți urăm multă baftă la noua echipă!”, a transmis CFR Cluj.


După plecarea lui Scuffet, CFR Cluj îi mai are în lot pe postul de portar pe Otto Hidrich, revenit din împrumutul la formația maghiară Kisvarda, Răzvan Sava care și-a prelungit contractul până în 2026, Cristian Bălgrădean și Cătălin Căbuz care a fost adus de la Chindia Târgoviște.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a vândut tot ce avea mai bun și a scăpat de datorii. Anunțul lui Cristi Balaj

„U” Cluj revine acasă pentru derby-ul cu CFR. Unde se vor disputa meciurile cu Rapid și Dinamo?

CFR Cluj, transfer pentru a câștiga Superliga! Nelu Varga: „Vom fi o echipă puternică, o să vedeți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter