Sport

CFR Cluj a realizat al șaselea transfer al verii. Durel a fost convocat pentru prima oară la naţionala Republicii Congo la vârsta de 18 ani

După ce i-a transferat pe Matija Boben, Cătălin Căbuz, Philip Otele și Vasile Mogoș, Arlind Ajeti, CFR Cluj a mai oficializat o mutare.

Durel Avounou/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Durel Avounou/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Mijlocaşul congolez Durel Avounou (25 de ani) este al doilea transfer al zilei realizat de CFR Cluj, după fundaşul albanez Arlind Ajeti prezentat în cursul dimineţii de marţi pe site-ul oficial al grupării ardelene.

 


„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că mijlocaşul Durel Avounou este noul jucător al echipei noastre. Durel a fost convocat pentru prima oară la naţionala Republicii Congo la vârsta de 18 ani, bifând până în prezent 23 de selecţii pentru reprezentativa ţării sale. Îi urăm bun venit la echipa noastră şi îi dorim cât mai multe reuşite în tricoul alb-vişiniu”, se arată pe site-ul oficial al fostei campioane a României.

Născut la Brazzaville, Avounou a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Caen, Orleans şi Le Mans din Franţa şi ultima oară la Umraniyespor, grupare cu care a retrogradat la finalul sezonului precedent în eşalonul secund din Turcia.


CFR Cluj i-a transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), pe fundaşul sloven Matija Boben (Ternana), pe fundaşul Vasile Mogoş (Crotone), pe fundaşul albanez Arlind Ajeti (Pordenone) şi pe mijlocaşul congolez Durel Avounou (Umraniyespor). De asemenea, atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit la formaţia clujeană după împrumuturi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a anunțat o nouă mutare în această vară. Arlind Ajeti, prezentat oficial după ce a impresionat în amicale

CFR Cluj a anunțat un nou transfer pentru această vară. „Feroviarii” au un nou șef la Academia de Juniori

Jucătorul Emmanuel Yeboah de la CFR Cluj a câștigat titlul de golgheter la Cupa Africii pe Națiuni

Ultimele Stiri
abonare newsletter