Sport

CFR Cluj l-a transferat pe fundaşul sloven Matija Boben

Fundaşul sloven Matija Boben este noul jucător al echipei de fotbal CFR Cluj, a anunţat clubul din Gruia, luni seara, pe pagina sa de Facebook.

CFR Cluj l-a transferat pe fundaşul sloven Matija Boben. FOTO: Facebook/ CFR Cluj CFR Cluj l-a transferat pe fundaşul sloven Matija Boben. FOTO: Facebook/ CFR Cluj

 

 


Stoperul în vârstă de 29 de ani a evoluat în ultimele sezoane în Italia pentru Pescara, Livorno şi Ternana. De-a lungul carierei, a jucat şi în Rusia, pentru FC Rostov, dar şi în ţara natală, la ND Gorica.

 


CFR i-a mai transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte) şi pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit după împrumuturi. Mijlocaşul Alin Fică şi-a prelungit contractul pentru încă trei sezoane.

Clujenii s-au despărţit de fundaşul Christopher Braun (FC Rapid), de mijlocaşul Mihai Bordeianu (”U” Cluj) şi de mijlocaşul Ovidiu Hoban (retras).


CFR Cluj se află într-un stagiu de pregătire la Poiana Braşov, în care va juca trei partide de verificare, pe 30 iunie cu CSC Dumbrăviţa, pe 4 iulie cu FC Braşov, iar pe 8 iulie cu UTA Arad.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a început cantonamentul de vară. Când vor avea loc meciurile amicale?

Ultimele Stiri
abonare newsletter