Sport

Karel Guzman rămâne la U-Banca Transilvania în următoarele două sezoane

Karel Guzman, unul dintre cei mai spectaculoși jucători din campionat, va continua alături de U-BT Cluj-Napoca.

Karel Guzman/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Karel Guzman/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Karel Guzman, unul dintre cei mai spectaculoși jucători din campionat, va continua alături de U-Banca Transilvania. Jucătorul cubanez și-a prelungit contractul cu formația campioană a României pentru încă două sezoane.

 


Sud-americanul a împlinit 28 de ani în luna februarie și a sosit la U-BT Cluj în vara lui 2020. Anterior a evoluat pentru Capitalinos de la Habana (Cuba) și Ciclista Olimpico (Argentina). De asemenea, Karel este un component de bază al naționalei statului Cuba.

Alături de U-Banca Transilvania, Guzman a cucerit trei titluri de campion național, două SuperCupe și o Cupă a României. În actualul sezon al Ligii Naționale, Karel a izbutit medii de 10.5 puncte, 3.6 recuperări, 1.8 pase decisive și 12.7 la eficiență. 


Pe de altă parte, sportivul s-a evidențiat și în 7Days EuroCup, acolo unde a strâns statistici de 9.3 puncte, 3.7 recuperări, 2.1 pase decisive și 1.3 intercepții, cu un indice al eficienței de 11.5. Cel mai bun meci al baschetbalistului Karel Guzman în EuroCup a fost împotriva celor de la Badalona, când a totalizat 19 puncte, 3 recuperări și un assist.

„Avem în faţă un drum lung şi obiective mari. Voi munci şi mai mult, voi depune şi mai mult efort pentru ca rezultatele să fie cel puţin la fel de bune. Ne aşteaptă o poveste frumoasă! Gracias, familia! Haide «U»!”, a transmis Karel Guzman, jucător U-Banca Transilvania.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj a făcut prima mutare pe piața transferurilor. Campioana a bătut palma cu Mihai Măciucă, unul dintre jucătorii de bază de la naționala României

U-BT Cluj s-a despărțit de Milorad Perović, antrenorul secund al echipei. Pero a venit prima dată la U-Banca Transilvania în sezonul 2009-2010

Jucătorii U-BT Cluj-Napoca au făcut baie în Someș, după obținerea unui nou titlu de campioană - VIDEO

abonare newsletter