Sport

„U” Cluj l-a transferat pe atacantul Daniel Popa, unul dintre cei mai buni marcatori din sezonul recent încheiat

Atacantul Daniel Popa, unul dintre cei mai buni marcatori români din sezonul recent încheiat, a semnat pentru Universitatea „U” Cluj.

Atacantul Daniel Popa a semnat pentru Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Atacantul Daniel Popa a semnat pentru Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Echipa de fotbal Universitatea Cluj l-a transferat pe atacantul Daniel Popa (27 de ani), unul dintre cei mai buni marcatori români din sezonul recent încheiat, a anunţat, luni, clubul ardelean pe site-ul său oficial.

 


„În primul rând am venit aici pentru suporteri. Universitatea are o galerie extraordinară. Am fost convins şi de oamenii din conducere, care m-au dorit foarte mult. Sper ca suporterii să fie alături de noi începând cu noul sezon, să vină în număr cât mai mare la stadion, aşa cum o fac de obicei. Îmi doresc mult să ne susţină pentru că vom da totul pentru a face un sezon bun. Scopul meu este să îmi ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele”, a declarat Popa.

Daniel Popa a început fotbalul la FCM Târgovişte, iar la nivelul primei ligi a jucat pentru Chindia Târgovişte, Dinamo şi FC Botoşani. În total a strâns 206 partide în prima ligă, marcând 57 de goluri. Cele mai multe reuşite au venit în tricoul Chindiei, 39 de goluri.


Noul atacant al Universităţii Cluj are în palmares Cupa Ligii în sezonul 2016/2017, în tricoul lui Dinamo.

În sezonul recent încheiat, Daniel Popa a fost golgheterul Chindiei Târgovişte, cu 9 goluri marcate.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pleacă Sabău de la „U” Cluj după înfrângerea din finala Cupei României?

„U” Cluj a pierdut finala din Cupa României. Meciul, un „rollercoaster” emoțional pentru jucători și suporteri

abonare newsletter