Sport

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Războinicul a luat premiul de 100.000 de euro

După 5 luni în jungla Dominicană și o transformare fizică impresionantă, Dan Ursa a ieșit marele câștigător în competiția Survivor.

Dan Ursa, marele câștigător de la Survivor România 2023/ Foto: Survivor Romania - Facebook Dan Ursa, marele câștigător de la Survivor România 2023/ Foto: Survivor Romania - Facebook

 

 


Dan Ursa, originar din Tășnad, dar stabilit cu familia sa la Cluj-Napoca,  a câștigat Survivor România 2023, după ce a stat timp de cinci luni și jumătate în jungla din Republica Dominicană. 

 


Concurentul a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro și cu trofeul Survivor. 

Dan Ursa, care a făcut parte din echipa Războinicilor, a ajuns în finala Survivor România 2023 alături de Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023 și a primit marele premiu de 100.000 euro.


Dan Ursa a slăbit 20 de kilograme de-a lungul competiției

Un om obișnuit, cu un job de vânzări într-o multinațională, Dan Ursa nu a practicat sport de performanță niciodată, fiind chiar supraponderal la debutul show-ului. 

Motivația sa pentru a participa în cadrul emisiunii a fost aceea de a demonstra că un om simplu poate face performanță fără să fie atlet sau sportiv, bazându-se mai mult pe determinare decât pe condiția fizică.


După 4 luni de când se află în competiția ce testează limitele fizice și psihice ale concurenților, Dan Ursa a slăbit peste 20 kilograme și a câștigat multiple competiții pe plaja Dominicană

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primul în clasamentul Survivor, Dan Ursa poate fi câștigătorul sezonului 2023!

abonare newsletter