Sport

Primul în clasamentul Survivor, Dan Ursa poate fi câștigătorul sezonului 2023!

După 5 luni în jungla Dominicană și o transformare fizică impresionantă, Dan Ursa are șansa de a câștiga marele trofeu!

Dan Ursa Dan Ursa

 

 


A mai rămas doar o săptămână din Survivor, cel mai dur show din televiziune, început în luna ianuarie al acestui an și care se va încheia pe 24 mai, printr-o finală difuzată live la Pro TV!

 


Printre concurenții rămași în competiție se află și Dan Ursa, originar din Tășnad, dar stabilit cu familia sa la Cluj-Napoca, concurent ce a reușit să cucerească toate clasamentele SURVIVOR.

Dan Ursa a slăbit 20 de kilograme de-a lungul competiției

Un om obișnuit, cu un job de vânzări într-o multinațională, Dan Ursa nu a practicat sport de performanță niciodată, fiind chiar supraponderal la debutul show-ului. 


Motivația sa pentru a participa în cadrul emisiunii a fost aceea de a demonstra că un om simplu poate face performanță fără să fie atlet sau sportiv, bazându-se mai mult pe determinare decât pe condiția fizică.

După 4 luni de când se află în competiția ce testează limitele fizice și psihice ale concurenților, Dan Ursa a slăbit peste 20 kilograme și a câștigat multiple competiții pe plaja Dominicană, fiind în prezent pe primul loc în clasament! Cea mai recentă victorie a fost câștigarea ultimului colan de imunitate al sezonului!


Dan Ursa se bucură și de popularitate în rândul fanilor emisiunii, popularitate câștigată de-a lungul competiției în primul rând datorită caracterului său plăcut. Evitând dramele și tensiunile în trib, Dan Ursa este un om pozitiv și ambițios, fiind descris de către soția sa, Corina Ursa, ca „un luptător foarte focusat și determinat, dar corect și sufletist în același timp. El și-a dorit de mult experiența Survivor, fiind un om căruia îi place aventura și care are putere și forță să se dedice unei astfel de experiențe. Pasiunea lui sunt călătoriile, în special cele care îi permit să cunoască noi culturi și noi oameni și în care merge ca într-o aventură, cu un rucsac în spate, pregătit să afle și să experimenteze cât mai mult din viața localnicilor. Cred că din punct de vedere psihic a mers foarte pregătit în Republica Dominicană, fiind obișnuit cu un trai simplu, modest și solicitant”

Dan Ursa luptă pentru soția și fiica sa, Sofia, cărora vrea să le ofere o viață mai bună.  “Cel mai important pentru Darius este să fim noi mândre de el, să nu ne dezamagească niciodată. Este un soț și un tată iubitor, care și-a dorit mereu să aibă grijă de noi, iar pentru Sofi vrea să construiască un viitor mai bun”, a declarat Corina Ursa.


Urmărește ultimele episoade SURVIVOR, luni și marți de la 21:30 la Pro TV și fii alături de Dan Ursa. Câștigarea trofeului depinde de votul publicului, exprimat prin SMS în cadrul edițiilor rămase, precum și în finala transmisă live pe Pro Tv, in 24 mai, de la 20:30.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujeanul Alin Sălăjean, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Mi-am lăsat amprenta în acest show”

Ultimele Stiri
abonare newsletter