Sport

Patru jucători de la echipele Clujului au fost selectați în echipa etapei

LPF a selectat 4 jucători de la „U” Cluj și CFR Cluj în echipa etapei.

Fotbaliștii de la „U” Cluj în meciul cu Hermannstadt /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Fotbaliștii de la „U” Cluj în meciul cu Hermannstadt /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


În ultima etapă din Superligă, cele două echipe rivale din Cluj au obținut victorii în deplasare cu același scor, 2-1. „Șepcile roșii” au învins Hermannstadt, în timp ce echipa din Gruia a reușit să învingă Sepsi OSK.

 


Aceste rezultate au condus la includerea a patru jucători din echipele clujene în echipa etapei. Printre aceștia se numără portarul Andrei Gorcea, care a fost laudat pentru intervențiile sale remarcabile și pentru pasa de gol reușită în partida în care a evoluat Ovidiu Bic.

În ceea ce privește jucătorii din tabăra CFR-ului, fundașul Andrei Burcă, mijlocașul Lovro Cvek și extrema Claudiu Petrila s-au remarcat prin prestațiile lor deosebite în meciurile respective.


Echipa etapei

PORTAR
Andrei Gorcea (U Cluj) - A contribuit la succesul Universităţii Cluj cu patru intervenţii, dar şi cu o pasă de gol.

FUNDAŞI
Costinel Tofan (FC Argeş) - A marcat primul gol din carieră în Superliga României, reuşita sa deschizând drumul piteştenilor spre o victorie mare.
Andrei Burcă (CFR 1907 Cluj) - Experimentatul fundaş a câştigat toate cele 10 dueluri din defensivă în care a fost implicat.
Jeremy Huyghebaert (FC U Craiova 1948) - Utilizat ca fundaş central, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.
Andrei Borza (Farul Constanța) - Un nou meci mare făcut de puştiul lui Hagi, care şi-a trecut în cont o nouă pasă de gol.


MIJLOCAŞI
Alexandru Cretu (Universitatea Craiova) - A depus un efort mare pe toată durata meciului. A marcat golul victoriei.
Tudor Băluţă (Farul Constanța) - A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă, în care mai are şi cinci pase decisive.
Lovro Cvek (CFR 1907 Cluj) - O evoluţie consistentă. A reuşit 14 recuperări, dintre care 11 în jumătatea adversă.

ATACANŢI
Louis Munteanu (Farul Constanța) - A marcat golul care a declanşat sărbătoarea la Ovidiu.
Andrei Ivan (Universitatea Craiova) - Cu dubla din Giuleşti, căpitanul Universităţii Craiova a ajuns la 14 goluri în acest sezon.
Claudiu Petrila (CFR 1907 Cluj) - Gol marcat şi contribuţie decisivă la a doua reuşită.


ANTRENORUL ETAPEI
Gheorghe Hagi (Farul Constanța) – Și-a arătat din nou clasa de mare antrenor! A schimbat la timp şi inspirat, iar rezultatul s-a văzut imediat pe teren.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj a obținut o victorie nesperată la Sibiu, în prelungiri

Victorie în deplasare pentru CFR, 2-1 cu Sepsi

Ultimele Stiri
abonare newsletter