Sport

Neluțu Varga caută înlocuitor pentru Dan Petrescu. Marius Șumudică, dorit în Gruia

CFR Cluj caută înlocuitor pentru Dan Petrescu.

Marius Șumudică în momentul în care era antrenor la CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook Marius Șumudică în momentul în care era antrenor la CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a pierdut titlul de campioană în Superligă pentru prima dată în ultimii cinci ani, iar acum se pregătesc schimbări în echipă.

 


Una dintre modificări pare să vizeze postul de antrenor. Există tot mai multe speculații că Dan Petrescu dorește să plece de la CFR Cluj, iar Neluțu Varga deja a început să caute un posibil înlocuitor.

Marius Șumudică, fostul antrenor al echipei din Gruia, ar putea fi alegerea lui Varga. Chiar dacă Șumudică se află sub contract cu Al Raed, acesta a recunoscut că a purtat discuții cu Nelu Varga, dar nu ia în calcul revenirea la Cluj-Napoca.


Șumudică a menționat că are o relație bună cu Nelu Varga, în ciuda tensiunilor existente în momentul plecării sale de la CFR Cluj.

”(n.r. - Se află pe lista CFR-ului) Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament.


Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a declarat Marius Șumudică, potrivit DigiSport.

Marius Șumudică, plecare cu scandal de la CFR Cluj

Marius Șumudică are încă un an de contract cu Al-Raed și, în cazul în care dorește să părăsească Arabia Saudită, va trebui să plătească o sumă de peste 500.000 de euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului.


Antrenorul actual al echipei Al-Raed a avut o scurtă perioadă de timp la conducerea CFR Cluj în vara anului 2021. Despărțirea a fost marcată de un scandal, iar înainte de a rezilia contractul, antrenorul nu a mai fost acceptat la antrenamente.

După ce Marius Șumudică a fost concediat, echipa a fost preluată de Dan Petrescu.

CFR Cluj riscă să piardă cupele europene

CFR Cluj, echipa care a câștigat ultimele cinci ediții ale SuperLigii, a pierdut șansele la titlu în acest sezon și se află în pericol de a nu se califica în cupele europene.

Echipa condusă de Dan Petrescu ocupă în prezent locul trei, având 39 de puncte, cu două puncte în fața Universității Craiova.

Locul trei asigură participarea în barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League, iar această poziție ar fi obținută și de echipa clasată pe locul patru, cu condiția ca „U” Cluj să câștige finala Cupei României împotriva Sepsi. În acest scenariu, locul trei ar aduce o calificare directă în preliminariile competiției continentale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pierdut în fața FCSB pe o Arenă Națională plină de suporteri

CFR Cluj va renunța la patru jucători în această vară

abonare newsletter