Sport

CFR Cluj va renunța la patru jucători în această vară

CFR Cluj va renunța la serviciile a patru fotbaliști în această vară.

Gabriel Debeljuh /FOTO: CFR Cluj - Facebook Gabriel Debeljuh /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj se află în pragul pierderii titlului și ia măsuri pentru a reduce bugetul pentru sezonul viitor prin renunțarea la mai mulți jucători, conform spotmedia.ro 

 


Primul jucător care a fost trecut pe lista neagră este Cristian Bălgrădean, portarul care a devenit a doua opțiune pe postul său. În plus, echipa ardeleană a realizat deja transferul lui Cătălin Căbuz de la Chindia. De asemenea, CFR Cluj intenționează să se despartă și de Bogdan Țîru, un jucător care nu a reușit să confirme și care este într-o situație delicată în ceea ce privește opinia lui Dan Petrescu. 

La vârsta de 31 de ani, Mihai Bordeianu va părăsi și el echipa CFR Cluj, după ce a intrat în dizgrația lui Dan Petrescu și a conducerii clubului. În ceea ce privește sectorul ofensiv, campioana se va despărți de Gabriel Debeljuh, un jucător care a intrat în conflict cu conducerea clubului după ce s-a accidentat.


Reușitele în acest sezon

Cristian Bălgrădean, în vârstă de 35 de ani, a jucat în nouă meciuri pentru echipa CFR Cluj în acest sezon.

Bogdan Țîru, în vârstă de 29 de ani, a sosit în această iarnă de la Jagiellonia din Polonia și a participat în șase partide pentru CFR Cluj. Fotbalistul a reușit o pasă de gol.


Mihai Bordeianu a evoluat în 24 de meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj. Acesta a reușit să ofere două pase decisive.

Gabriel Debeljuh a acumulat 10 meciuri pentru campioana CFR Cluj în acest sezon, a înscris de trei ori și a oferit o pasă de gol.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fostul președinte al LPF Dumitru Dragomir crede că greșelile de arbitraj împotriva CFR Cluj nu sunt întâmplătoare: „A fost hoție! Totul a fost dirijat!”

Doi jucători de la CFR Cluj au fost aleși în echipa etapei a 7-a din play-off/play-out

Ultimele Stiri
abonare newsletter