Sport

A început Moving Florești! Pivariu: „Este o adevărată bucurie să fiu înconjurat de tineri sportivi” Vezi programul

„Moving Florești”, un festival dedicat iubitorilor de sport, are loc în comuna de lângă Cluj-Napoca în perioada 12-14 mai.

Primarul Bogdan Pivariu și tineri sportivi, la festivalul „Moving Florești” / Foto: Facebook - Bogdan Pivariu Primarul Bogdan Pivariu și tineri sportivi, la festivalul „Moving Florești” / Foto: Facebook - Bogdan Pivariu

 

 


Festivalul „Moving Florești” a început vineri, 12 mai, la Baza Sportivă Unirea din comună.

„Am dat startul Moving Florești. Este o adevărată bucurie să fiu înconjurat de tineri sportivi”, a scris primarul comunei Florești pe pagina sa de Facebook.


Evenimentul oferă posibilitatea de a alege un sport potrivit pentru adulți, dar și pentru copii, pentru a-l practica cu plăcere, pentru a îmbunătăți starea de sănătate și pentru a petrece timp de calitate în familie, în aer liber.

Evenimentele sportive se vor desfășura la Sala ANL, Sala Gheorghe Șincai, Terenuri Dumitru Tăuțan, Teren Luna de Sus, Parcul Poligon sau Baza Unirea Florești. La festival vor fi organizate sporturi de echipă precum fotbal, handbal, baschet sau volei, dar și competiții individuale.


Vezi programul festivalului „Moving Florești” mai jos: 

Program „Moving Florești” / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook 
 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Floreștenii, chemați la mișcare! „Moving Florești” revine cu a treia ediție. Vezi programul complet

Primăria din Florești, premiată cu „Eticheta Europeană pentru Excelenţă în Buna Guvernare”

Ultimele Stiri
abonare newsletter