Sport

Doi jucători de la CFR Cluj au fost aleși în echipa etapei a 7-a din play-off/play-out

Doi fotbaliști de la CFR Cluj au fost aleși de către LPF în echipa etapei.

Cristi Manea și Simone Scuffet au fost aleși în echipa etapei /FOTO: CFR Cluj - Facebook Cristi Manea și Simone Scuffet au fost aleși în echipa etapei /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Doi fotbaliști de la CFR Cluj au fost aleși de către LPF în echipa etapei cu numarul 7 din play-off/play-out, pentru prestațiile bune din meciul cu Universitatea Craiova. Este vorba de Simone Scuffet și de Cristi Manea.

 


Echipa completă:

PORTAR
Simone Scuffet (CFR Cluj / 26 ani) - A arătat şi în duelul cu Universitatea că este un portar de mare valoare, intervenţiile sale fiind decisive.


FUNDAŞI
Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) - Fundaşul clujenilor de bandă dreaptă şi-a trecut în cont o nouă pas de gol, a șasea în campionatul curent.
Junior Pius (FC Botoşani / 27 de ani) - Tot mai sigur de la meci la meci. A fost jucătorul cu cele mai multe dueluri câştigate - 20, dintre care 12 aeriene.
Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) - Căpitanul dobrogenilor şi-a condus echipa spre o victorie mare, care o apropie şi mai mult pe Farul de atingerea obiectivului.
Raul Opruţ (FC Hermannstadt / 25 de ani) - A consumat multă energie pe durata partidei. A fost implicat din plin în ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI
Andrei Cordea (FCSB / 23 de ani) - Intrat pe durata reprizei secunde, a marcat golul care a adus liniştea în tabăra roş-albaştrilor.
Tudor Băluţă (Farul / 24 de ani) - Deşi a evoluat doar până la finalul primei reprize, dirijorul Farului de la centrul terenului şi-a trecut de două ori numele pe tabelă.
Ovidiu Popescu (FCSB / 29 de ani) - A trecut cu bine peste problemele medicale din acest sezon şi redevine fotbalistul care dă siguranţă echipei. Golul său a venit într-un moment foarte important, la doar câteva minute după ce Sepsi a egalat.
Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 26 de ani) - A marcat un nou gol decisiv pentru Universitatea, vârful oltenilor fiind principalul pericol pentru porţile adverse în ediţia curentă.


ATACANŢI
Louis Munteanu (Farul / 20 de ani) - Face un sezon de vis! Cu cele două reuşite, tânărul din atacul Farului a ajuns la șapte goluri şi cinci pase decisive în 26 de apariţii.
Denis Alibec (Farul / 32 de ani) - Un jucător fantastic, greu de oprit când este în formă! A contribuit cu trei goluri la cea mai spectaculoasă victorie reuşită de Farul în play-off-ul curent.

ANTRENORUL ETAPEI
Gheorghe Hagi (Farul / 58 de ani) - Din nou, dobrogenii şi-au pus în valoare forţa ofensivă şi au reuşit cea mai spectaculoasă victorie din play-off-ul actual. Este desemnat pentru a 10-a oară „Antrenorul etapei”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tensiune maximă la CFR Cluj. Echipa riscă să piardă locul de UEFA. Ioan Varga și-a anunțat retragerea din fotbal

Dan Petrescu nu întelege forma slabă a lui Claudiu Petrila: „Așa lipsă de formă ca la el nu am mai văzut”

abonare newsletter