Sport

CFR Cluj - Universitatea Craiova, „meci de foc” în play-off. Oltenii pleacă din Gruia cu o remiză

CFR Cluj a întâlnit, duminică seara, echipa Universitatea Craiova în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii. După un meci cu multe ocazii, scorul final s-a terminat 1-1 (0-0).

CFR Cluj a întâlnit, duminică seara, echipa Universitatea Craiova în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a întâlnit, duminică seara, echipa Universitatea Craiova în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a întâlnit, duminică seara, echipa Universitatea Craiova în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii.

 


Înaintea partidei, ambele formații nu au avut cel mai bun moral înaintea meciului direct din etapa a șaptea a play-off-ului Ligii 1.

Universitatea Craiova vine după înfrângerea de pe teren propriu cu FCSB, scor 1-2, în timp ce trupa lui Dan Petrescu are două meciuri la rând fără vreun punct acumulat.


În cele trei meciuri jucate deja în acest sezon, cele două formații și-au împărțit punctele.

În sezonul regulat, CFR Cluj s-a impus pe teren propriu cu 2-0, în timp ce oltenii și-au luat revanșa la retur cu același scor. În meciul tur din play-off, Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 1-1.


Meciul decurge 15 minute fără ocazii pentru ambele echipe, însă CFR Cluj a avut ocazia să deschidă scorul în minutul 21 . Boateng șutează de la marginea careului, mingea este deviată și se duce pe lângă poartă.

Cartonaș roșu anulat de VAR

Andrei Ivan are o intrare tare și este eliminat de Radu Petrescu în minutul 27. După consultarea VAR, arbitrul decide să-și schimbe decizia și să-i acorde doar cartonaș galben jucătorului formației oaspete.


Înainte de pauză, în minutul 32, Daniel Bîrligea profită de o eroare și pătrunde în careu, însă Laurențiu Popescu intervine și salvează golul.

Scorul la pauză a fost 0-0.

Repriza secundă vine cu o ocazie pentru Universitatea Craiova. În minutul 51, Cîmpanu caută o execuție la colțul lung, dar mingea este deviată și se duce în corner. În minutul 53 Daniel Bîrligea reia cu capul, iar bara se opune deschiderii scorului pentru CFR Cluj.

CFR Cluj a reușit să deschidă scorul în minutul 66. Cristi Manea centrează în careu pentru Karlo Muhar, iar jucătorul reușește să marcheze cu o lovitură de cap.

Universitatea Craiova nu a pierdut timpul și în minutul 69 Andrei Ivan a egalat scorul. Golul a fost validat de către VAR. 

În ciuda meciului strâns, scorul final a fost 1-1.

Clasamentul play-off-ului

Clasament play-off/ Sursa: LPF

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zi dureroasă pentru fanii Universității. În urmă cu 15 ani, CFR Cluj lua primul titlul de campioană pe Ion Moina

Eugen Neagoe, înainte de meciul contra CFR Cluj: „Nu ştiu şi nu mă interesează dacă este ultima şansă să câştige titlul”

abonare newsletter