Sport

CFR Cluj a remizat în partida cu Universitatea Craiova. Dan Petrescu: „Un meci foarte greu, știam că echipa mea nu va fi bine azi”

CFR Cluj nu a reușit să învingă Universitatea Craiova.

CFR a remizat cu Universitatea Craiova /FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR a remizat cu Universitatea Craiova /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj nu a reușit să profite de remiza Farului cu Rapid și a înregistrat a doua remiză în play-off-ul Superligii. Golul a fost marcat de Cvek pentru ardeleni în repriza a doua, după o primă parte echilibrată.

 


Cu toate acestea, Universitatea Craiova a reușit să egaleze prin Elvir Koljic la doar trei minute după deschiderea scorului, iar campioana en-titre a României rămâne la două puncte în urma liderului Farul. FCSB are șansa de a se apropia la un singur punct în clasament în cazul în care câștigă meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Dan Petrescu, nemulțumit de rezerevele sale

La finalul meciului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Dan Petrescu și-a exprimat nemulțumirea față de prestația rezervelor sale, considerând că acolo s-a făcut diferența.


„Un meci foarte greu, știam că echipa mea nu va fi bine azi, atâtea probleme..Dacă înainte de meci spuneai că facem egal, aș fi fost mulțumit, dar când conduci cu 1-0. E o echipă foarte bună, cu o bancă extraordinară, uitați-vă la CV-ul lor și ce bine au intrat, la CFR Cluj în schimb...asta a făcut diferența. 

Am luat golul și am căzut imediat. Din păcate, toți care au intrat nu au adus nimic în plus, poate Hoban a adus ceva. Trebuie să ne mulțumim cu un punct, așa e în play-off. Trebuie să ne gândim la meciul din Cupă, e peste trei zile, după meciul cu FCSB, peste 7 zile, poate cei care au fost la națională nu vor juca cu Argeș. 


Cvek are un timing excelent, la antrenamente arată excelent, chiar dacă se simțea rău înainte de meci. Cred că Cristi a dat un assist și pentru ei sau Yuri. În România liniile sunt cum vrem noi, mi s-a anulat golul lui Maglica, azi au validat golul Craiovei. 

Am făcut 700 de meciuri, am făcut atâtea în toată lumea, cred că și 300 de meciuri amicale, am ajuns la 1000, normal că am stres, nervi, nu știu care antrenor din România va mai face atâtea, mi-aș fi dorit să sărbătoresc cu o victorie. La schimbări, cine aduce schimbări cum a adus Craiova azi, cum au făcut ieri Farul și Rapid. 100% nu avem bancă, unii dintre ei s-au relaxat, par în vacanță, vom avea o discuție mai dură cu foarte mulți jucători, nu se poate să intri așa în teren, mai bine bag tineri care dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului conform sport.ro.  


După acest rezultat, CFR Cluj a acumulat 34 de puncte și rămâne pe locul doi în clasament, la două puncte în spatele liderului Farul, care a obținut o remiză cu Rapid, scor 1-1.

Universitatea Craiova nu a reușit să profite de ocazia de a urca temporar pe locul trei în clasament și rămâne pe locul patru, cu 29 de puncte, la un singur punct în spatele FCSB-ului, care mai are un meci de disputat, cel cu Sepsi.

În următoarea etapă, CFR Cluj joacă pe teren propriu cu FCSB. 

Cum arată clasamentul din play-off: 

1. Farul Constanța - 36p
2. CFR Cluj - 34p
3. FCSB - 30p*
4. Universitatea Craiova - 29p
5. Rapid București - 28p
6. Sepsi - 21p*

*Echipele cu un meci în minus

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Cephas Malele, fotbalistul fugit de la CFR Cluj, și-a găsit o nouă echipă

Probleme de lot pentru Dan Petrescu înainte de meciul Universitatea Craiova

Ultimele Stiri
abonare newsletter