Sport

CFR Cluj dorește ca Dan Petrescu să continue la echipă. Cristi Balaj: „Patronul şi-a exprimat dorinţa”

Dan Petrescu este în continuare dorit de CFR Cluj, în ciuda rezultatelor slabe din ultima perioadă.

CFR Cluj dorește în continuare ca Dan Petrescu să rămână antrenorul clubului /FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj dorește în continuare ca Dan Petrescu să rămână antrenorul clubului /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj se confruntă cu dificultăți majore în acest sezon și pare să traverseze cel mai greu moment din „era” Dan Petrescu. Echipa se află pe locul trei în clasament după șase etape scurse din play-off-ul Superligii, iar șansele de a câștiga titlul de campioană sunt din ce în ce mai mici.

 


Deși există riscul ca echipa să rateze titlul și chiar și cupele europene, conducerea clubului CFR Cluj îi acordă sprijin lui Dan Petrescu. Antrenorul echipei a primit recent o ofertă de prelungire a contractului, la care încă nu a răspuns, însă oficialii clubului și-au exprimat dorința de a continua colaborarea cu acesta.

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a subliniat că Dan Petrescu este antrenorul dorit de club și că aceștia își doresc să continue să lucreze împreună.


„Ne dorim acest lucru (n.r. ca Dan Petrescu să îşi prelungească înţelgerea), patronul şi-a exprimat dorinţa. Va rămâne în continuare alături de CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Este al treilea mandat al lui Dan Petrescu la CFR (2017 - 2018, 2019 - 2020, 2021 - prezent), reușind să câștige patru titluri cu echipa din Gruia (17/18, 18/19, 19/20, 21/22).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a suferit trei înfrângeri consecutive. Cristi Balaj: „Suferim în acest moment”

CFR Cluj, tot mai departe de titlu. Feroviarii au pierdut meciul cu Rapid, scor 3-1

Ultimele Stiri
abonare newsletter