Sport

„U” Cluj va afișa în vestiar cele mai bune mesaje ale fanilor înainte de semifinala cu UTA Arad

Universitatea Cluj continuă campania prin care cele mai bune mesaje ale suporterilor vor fi afișate în vestiarul echipei.

Jucătorii Universității Cluj /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Jucătorii Universității Cluj /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj continuă campania #MesajulTăuÎnVestiar prin care fanii echipei își pot transmite mesajele de susținere către jucători. Cele mai bune comentarii lăsate pe postarea înițială a celor de la „U” Cluj vor fi afișate în vestiar înaintea semifinalei cu UTA Arad. 

 


„Campania #MesajulTăuÎnVestiar continuă și la semifinala Cupei cu UTA Arad. 

Tot ce trebuie să faci este să lași mesajul tău pentru băieți în zona de comentarii de la această postare, iar cele mai originale mesaje vor fi afișate în vestiar în momentul în care echipa va ajunge la stadion. 

Fii alături de echipă la revenirea pe Cluj Arena!”, a transmis Universitatea Cluj pe Facebook. 

 


Mesajele suporterilor

Suporterii nu au stat pe gânduri și au transmis mesaje de susținere pentru jucătorii Universității Cluj.

„Azi putem să câștigăm, să intrați în istorie, să fim mai aproape cu un pas de cupa României. Știu că puteți să o faceți, am mare încredere în voi! Vom fi acolo să vă susținem! Haide U!”

„Băieți, sunteți foarte aproape de intra în istoria acestui club alaturi de nume precum Remus Câmpeanu sau Dan Anca, dacă veți cuceri cupa. Doar aceasta onoare ar trebui sa fie un motiv extrem de solid ca să dați totul pe teren. Haide U!”

„Cluj-Napoca,
Repetă tradiția,
La juma’ de secol după,
Pune șapca iar pe cupă,
Acum este momentul să intrați în istoria celui mai iubit club din Ardeal , și in inimile tuturor suporterilor U-isti !!!
Hai U !!”

„U” Cluj va întâlni UTA Arad în semifinalele Cupei României joi de la ora 19:00 pe Cluj Arena.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj întâlnește UTA Arad în semifinala Cupei României. „Șepcile roșii” strigă mobilizarea: „Clujul vibrează numai în Alb și Negru”

Peste 250 de jandarmi, mobilizați la meciul „U” Cluj - UTA Arad din Cupa României: „Să evite implicarea în conflicte”

abonare newsletter