Sport

Cele mai bune mesaje ale fanilor vor fi afișate în vestiarul Universității Cluj la meciul cu Farul Constanța

Universitatea Cluj lansează o campanie prin care cele mai bune mesaje ale suporterilor vor fi afișate în vestiarul echipei.

Fanii „U” Cluj în meciul cu Hermannstadt /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Fanii „U” Cluj în meciul cu Hermannstadt /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj a lansat o nouă campanie numită #MesajulTăuÎnVestiar prin care fanii echipei își pot transmite mesajele de susținere către jucători iar cele mai bune vor fi afișate în vestiar înaintea meciului cu Farul Constanța. 

 


„Începând cu meciul de mâine (3 martie a.c. - n.red.) dăm startul campaniei #MesajulTăuÎnVestiar, prin care cuvintele tale de încurajare pot ajunge la «studenți»  înaintea meciului.

Tot ce trebuie să faci este să lași mesajul tău pentru băieți în zona de comentarii de la această postare, iar cele mai originale mesaje vor fi afișate în vestiar în momentul în care echipa va ajunge la stadion.


Povestea «U» se trăiește în tribune, iar mâine avem un nou test important împotriva liderului din #Superliga", a transmis „U” Cluj pe Facebook

Cateva dintre mesajele de susținere ale fanilor:


„Aduceti-va aminte de prima data când ați pus piciorul pe minge și ați știut că o să deveniți fotbalisti. Aduceți-va aminte de bucuria primului gol marcat. Aduceți-va aminte de primul vostru meci câștigat. Aduceți-va aminte de prima medalie primita sau prima cupa ridicata. Mâine vreau sa jucați cu aceiași bucurie pe care ați simțit-o in toate acele momente care v-au făcut să deveniti fotbalistii de azi. Luptați pentru fiecare centimetru de iarba, pana la ultima picătură de transpirație și sunt sigur că veți păstra toate cele 3 puncte în Cluj. Haide U!”

„Voi sunteti mandria noastra!!! Noi cu siguranță vom ramane fara voce la final, demonstratine ca merita! Haide U!!”


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

Derby-ul Clujului se apropie cu pași repezi. Când are loc meciul dintre CFR și „U”

„U” Cluj pleacă de la Sibiu cu toate cele 3 puncte după victoria cu Hermannstadt

Ultimele Stiri
abonare newsletter