Sport

„U” Cluj întâlnește UTA Arad în semifinala Cupei României. „Șepcile roșii” strigă mobilizarea: „Clujul vibrează numai în Alb și Negru”

Universitatea Cluj și UTA Arad se înfruntă joi în semifinalele Cupei României. „Șepcile roșii” strigă mobilizarea în Piața Unirii înaintea partidei.

Suporterii „U” Cluj în Piața Unirii înaintea meciului contra CFR Cluj din 13 martie 2023/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


„U” Cluj și UTA Arad joacă joi, 27 aprilie, de la ora 19:00 în semifinala Cupei României. Partida dintre cele două echipe va avea loc pe Cluj Arena.

 


Cum ne-am obișnuit, „Șepciile roșii” strigă mobilizarea în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

„Joi avem treabă! Joacă «U»! Clujul vibrează numai în Alb și Negru!


Umăr lângă umăr, cântăm pentru Universitatea! «U» este la un meci distanță de finala Cupei României! După 8 ani, suntem la un pas să ne bucurăm alături de «U», de o finală de Cupa României și de ce nu,  la juma’ de secol după, să punem Șapca iar pe Cupă. 

Să ne bucurăm de «U», să sărbătorim că avem privilegiul să fim «U»-iști. Sus fularele! Fluturați steagurile! Mobilizarea!”, au transmis Șepcile roșii.


Fanii Universității se vor întâlni de la ora 16:00 în centrul Clujului.

„U” Cluj - UTA Arad, debutul lui Mircea Rednic pe banca arădenilor

Duelul cu „U” Cluj va fi primul pentru Mircea Rednic pe banca celor de la UTA Arad. Antrenorul i-a luat locul zilele trecute lui Laszlo Balint, iar unul dintre obiectivele sale este reprezentat de câștigarea Cupei României.


Până atunci, Rednic va avea de trecut peste două meciuri importante, iar primul este chiar împotriva fostului său coleg de la Dinamo, Rapid și echipa națională a României, Ioan Ovidiu Sabău.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 250 de jandarmi, mobilizați la meciul „U” Cluj - UTA Arad din Cupa României: „Să evite implicarea în conflicte”

Finala Cupei României se va juca la Sibiu. „U” Cluj și CFR se luptă în această săptămână pentru a ajunge în ultimul act

Ultimele Stiri
abonare newsletter