Sport

„U” Cluj, victorie la limită împotriva CS Mioveni, în play-out-ul Superligii

„U” Cluj a reușit să o învingă pe CS Mioveni, la Mediaș, scor 1-0.

Jucătorii Universității Cluj bucurându-se la gol /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Jucătorii Universității Cluj bucurându-se la gol /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (0-0), luni, pe teren propriu, la Mediaş, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

 

Unicul gol al partidei a fost înscris de Mamadou Thiam (72), cu ajutorul portarului Flavius Croitoru, care a scăpat în plasă mingea trimisă cu capul de atacantul senegalez. Universitatea şi-a creat câteva ocazii bune de gol, cea mai mare fiind ratată de Alexandru Chipciu (66), din 6 metri.

Oaspeţii au fost aproape de egalare în minutele adiţionale (90+2), când fundaşul Ivan Martic a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Amine Benchaib. CS Mioveni a pierdut toate cele cinci meciuri din play-out şi are un singur punct câştigat în ultimele şase etape. Universitatea Cluj a obţinut a doua victorie consecutivă şi a treia din play-out.

În sezonul regulat, Universitatea a câştigat cu 1-0 în deplasare, dar a terminat la egalitate pe teren propriu (2-2) cu CS Mioveni.


În acest moment, „U” Cluj se află pe poziția a 5-a în play-out, cu 26 de puncte, la 4 puncte peste primul loc de baraj. CS Mioveni se află pe ultimul loc din play-out, cu doar 11 puncte, la 6 în urma următoarei echipe. Argeșenii au șanse slabe de a se salva de la retrogradare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrările la gazonul de pe Cluj Arena, finalizate! „U” se întoarce acasă pentru meciul cu UTA Arad. VIDEO

LPF a anunțat programul etapelor 7 și 8 din play-off/play-out. Vezi când joacă „U” Cluj și CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter