Sport

Ioan Ovidiu Sabău l-a propus pe Alexandru Chipciu la Naționala României

Ajuns la 33 de ani, Alexandru Chipciu este unul dintre oamenii de bază de la Universitatea Cluj, iar evoluțiile mijlocașului l-au convins pe Ioan Ovidiu Sabău.

 

Autorul primului gol în meciul cu Petrolul, câștigat de Universitatea Cluj cu 2-0, Alexandru Chipciu l-a impresionat pe Ioan Ovidiu Sabău, care a spus ce l-a rugat pe fotbalist înaintea partidei. Totodată, fostul internațional a declarat că elevul său ar merita să fie chemat la naționala României, însă reacția mijlocașului a fost una clară.


„Nu mă mai gandesc la echipa națională. Aș fi penibil să mă propun chiar eu. Selecționerul Iordănescu a ales pentru campania actuală jucători tineri, mai ales, și cred că locul meu nu este neapărat prin ei. Măcar de s-ar obține rezultatele pe care le-a reușit generația noastră. Opțiunea este pentru tineri, dar totuși Portugalia îl are în echipă pe Pepe la 38 de ani”, a declarat Chipciu.

46 de meciuri și 6 goluri are Alexandru Chipciu pentru naționala mare a României, în tricoul căreia a debutat în august 2011. Ultima prezență a fotbalistului la prima reprezentativă a avut loc în septembrie 2019, în victoria "tricolorilor" contra Maltei, 2-0, în preliminariile EURO 2020.


După victoria de pe terenul Petrolului, Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit ce mesaj i-a transmis lui Alexandru Chipciu.

„Înaintea partidei cu Petrolul am avut o discuție cu Chipciu și i-am spus că am nevoie de acel Chipciu, care aleargă către poarta adversă cu doi-trei adversari în spate și face lucruri speciale pentru echipă. Astăzi, Chipciu ne-a arătat cea mai bună versiune a sa. Cred că un jucător ca și Chipciu de astăzi poate fi de folos echipei naționale, chiar și la aproape 34 de ani”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alex Chipciu, dorit înapoi la FCSB. Meme Stoica: „Mi-ar plăcea foarte mult să revină la echipa noastră”

Alex Chipciu a răbufnit și aruncat cu săgeți în colegii săi după meciul cu Sepsi: „M-au înjurat de m-au rupt”

Alex Chipciu, săgeți otrăvite către fosta lui echipă CFR Cluj: „Prefer să joc la «U», să simt nebunia aia, decât să fiu într-un stil, ținut cu biciul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter