Sport

Alex Chipciu, dorit înapoi la FCSB. Meme Stoica: „Mi-ar plăcea foarte mult să revină la echipa noastră”

Meme Stoica a avut numai cuvinte de laudă pentru actualul jucător al Universității Cluj, Alex Chipciu.

Chipciu în tricoul Universității Cluj /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Chipciu în tricoul Universității Cluj /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

Meme Stoica, managerul general al FCSB, a discutat despre posibila transferare a lui Alex Chipciu, fostul jucător al CFR Cluj și actualul membru al echipei U Cluj. Stoica a menționat că, deși Chipciu a jucat pentru rivala lor CFR Cluj și a câștigat cu aceștia trei titluri și o Supercupă, el ar fi o alegere excelentă pentru FCSB. 


Meme a lăudat abilitățile fotbalistului și a explicat că este un jucător versatil, cu o vastă experiență și o pasiune profundă pentru fotbal, care ar putea aduce multe beneficii echipei FCSB-ului.

„Chipciu a crescut mult din multe puncte de vedere, s-a dezvoltat personal într-un mod extraordinar. Mie mi-ar plăcea foarte mult să revină la echipa noastră, cred că ar fi o soluţie şi ca jucător pe foarte multe poziţii.


La ce am discutat cu el în ultima vreme, consider că s-a dezvoltat enorm. Ştie tot ce înseamnă stil de viaţă sănătos, îşi poate prelungi viaţa sportivă, dar poate fi şi un model pentru jucătorii tineri.

Este exact genul de om pe care l-ai vrea într-o emisiune, iar acea emisiune ar fi una de colecţie” , a declarat Meme Stoica la Orange Sport.


Alex Chipciu a semnat cu U Cluj pe 1 iulie 2022, în urma unei mutări evaluate la 550.000 de euro. În perioada ianuarie 2020 – iulie 2022, el a jucat pentru CFR Cluj în 77 de meciuri, marcând șase goluri și oferind cinci assist-uri. Chipciu a mai jucat pentru Forex Brașov, FC Brașov, CF Brăila, Sparta Praga și a fost transferat la FCSB în ianuarie 2012 pentru 1,95 milioane de euro. După patru ani la FCSB, a fost cedat la RSC Anderlecht pentru 3 milioane de euro.

Alex Chipciu a jucat pentru FCSB în 169 de meciuri, marcând 34 de goluri și oferind 38 de assist-uri. Împreună cu echipa, a câștigat trei titluri de campion (2012-2013, 2013-2014 și 2014-2015), două Cupe ale Ligii (2014-2015 și 2015-2016), o Cupă a României în 2014-2015 și o Supercupă în 2013-2014.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, nervos după scandările fanilor „U” Cluj: „Unde e respectul pentru o legendă?”

LPF a anunțat meciurile din play-off/play-out. Vezi programul Universității Cluj și a CFR-ului

abonare newsletter