Sport

Cristi Balaj explică de ce CFR Cluj nu a plătit până acum transferul lui Krasniqi

CFR Cluj a fost reclamată de către FC Ballkani că nu a plătit până acum transferul lui Ermal Krasniqi.

Cristi Balaj a explicat situația transferului lui Ermal Krasniqi /FOTO: Cristian Balaj - Facebook Cristi Balaj a explicat situația transferului lui Ermal Krasniqi /FOTO: Cristian Balaj - Facebook

 

 


La data de 10 ianuarie 2023, CFR Cluj a transferat mijlocașul de bandă Ermal Krasniqi de la FC Ballkani, pentru o sumă de 200.000 de euro. În ciuda faptului că acesta a jucat doar 15 meciuri pentru echipa ardeleană, el a reușit să marcheze cinci goluri și să ofere o pasă decisivă.

 


FC Ballkani a reclamat recent CFR Cluj la FIFA, susținând că echipa română nu a respectat acordul încheiat cu privire la transferul lui Krasniqi. Potrivit publicației kosovare Gazeta Express, clujenii ar fi trebuit să plătească suma de 200.000 de euro până la data de 15 martie.

Președintele ardelenilor a confirmat că CFR Cluj nu a plătit, deocamdată, banii pentru transferul lui Ermal Krasniqi spunând și motivul.


 „(n.r. s-au plătit banii pe Krasniqi?). Nu. Scadența a fost pe partea a doua a lunii martie. Suntem doar la începutul lui aprilie și au fost rugați să refacă factura pentru că taxa de solidaritate nu trebuia introdusă.

Nu au probabil experiența vânzărilor internaționale și în momentul în care va apărea factura, atunci se va rezolva și această problemă. E vorba de 200.000 de euro din care trebuie redusă taxa de solidaritate”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a fost reclamată la FIFA! Kosovarii de la FC Ballkani nu au primit banii pentru transferul lui Krasniqi

CFR Cluj - FCSB, 1-1. Farul Constanța câștigă

abonare newsletter