Sport

FC Hermannstadt – U Cluj 1-2. „Șepcile Roșii” au obținut calificarea în semifinalele Cupei României

Echipa lui Neluțu Sabău a obținut un rezultat bun în deplasare, în meciul cu FC Hermannstadt, după ce a întors scorul în favoarea sa. „U” Cluj merge în semifinale, unde o va întâlni pe UTA Arad.

FC Hermannstadt – U Cluj 1-2/Foto: captură video FC Hermannstadt – U Cluj 1-2/Foto: captură video

 

 


Atmosferă incendiară pe stadionul municipal din Sibiu, miercuri seară, unde FC Hermannstadt a reușit să deschidă scorul în minutul 41, prin Alhassan, care a reușit să înscrie primul gol al meciului.

 


Atmosfera de început al meciului, cu câteva ocazii ratate, recuperează în intensitate după marcarea primului gol al echipei gazde. 

Zece minute mai târziu, 51 min, Chipciu, abia intrat pe teren, egalează printr-un șut perfect de la 20 de m.


Câteva minute mai târziu (58 min), șutul lui Tescan a fost respins de Muțiu, iar „Șepcile Roșii” reușesc să se impună în minutul 75, prin golul lui Thiam care decide partida. 

Mutările operate de Neluțu Sabău, prin introducerea pe teren a lui Chipciu, Bic și Filip au reprezentat o decizie inspirată a antrenorului în urma căreia „U” Cluj s-a impus pentru semifinala din Cupă. 


„Este un meci foarte important pentru noi. 

Respectăm competiția și vom face tot ce putem ca să ne calificăm”, declara Ioan Ovidiu Sabău înaintea meciului cu FC Hermannstadt.


„Revenim după pauză și obținem calificarea în semifinalele Cupei României, unde vom da peste UTA Arad.

Sâmbătă avem un nou meci important împotriva celor de la FC U Craiova”, au notat băieții lui Sabău pe pagina de Facebook. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj se va duela cu Hermannstadt pentru un loc în semifinalele Cupei României

Ultimele Stiri
abonare newsletter