Sport

Probleme de lot pentru Dan Petrescu înainte de meciul Universitatea Craiova

Dan Petrescu are emoții înainte de meciurile cu Universitatea Craiova și FCSB din cauza accidentărilor de lot.

Dan Petrescu are jucători incerți pentru următoarele partide de campionat /FOTO: CFR Cluj - Facebook Dan Petrescu are jucători incerți pentru următoarele partide de campionat /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, se confruntă cu probleme din cauza unei leziuni suferite de căpitanul echipei, Mario Camora. Fundașul stânga al naționalei României a suferit o leziune fibrilară și nu a putut fi convocat la echipa națională din cauza problemelor în zona inghinală. Camora va trebui să continue recuperarea și există riscul să rateze meciul important cu Universitatea Craiova.

 


Situația este cu atât mai dificilă cu cât CFR Cluj are un program încărcat cu meciuri în SuperLiga și în Cupa României, iar următorul meci este derby-ul cu Universitatea Craiova. Petrescu speră să-l recupereze pe Camora măcar pana la meciul cu FCSB, care va avea loc în duminica Floriilor.

De altfel, Mario Camora avea probleme medicale mai vechi, dar Dan Petrescu a decis să-l forțeze să joace în meciul cu Rapid, ceea ce a dus la o posibilă ruptură. „Camora a jucat accidentat. Cred că are ruptură", a declarat antrenorul după meciul cu echipa „giuleșteană”. 


Cristi Manea este și el incert

Cristi Manea se confruntă cu simptome de gripă și există posibilitatea să rateze meciul naționalei României cu Belarus, conform fanatik.ro. În plus, fundașul dreapta nu a jucat nici împotriva Andorrei. Manea speră că se va putea recupera în timp pentru meciul cu Universitatea Craiova, programat pe 2 aprilie.

Pe de altă parte, și echipa lui Eugen Neagoe are probleme de efectiv pentru partida cu CFR Cluj. Fundașul central macedonean Gjoko Zajkov, care s-a impus ca titular la Universitatea Craiova, a fost nevoit să meargă la spital în urma meciului naționalei cu Malta. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Impresiile lui Rangelo Janga, atacantul de la CFR Cluj, despre România: „Papanași! Fabuloși. Unic în lume”

CFR Cluj a remizat cu Hermannstadt într-un meci amical

Ultimele Stiri
abonare newsletter