Sport

Probleme de lot pentru Dan Petrescu înaintea partidei cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu va avea o mulțime de jucători absenți înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Jucătorii CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook Jucătorii CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Dan Petrescu are parte de probleme înaintea partidei cu Universitatea Craiova, programată duminică, din cauza oboselii și accidentărilor din lotul său. Căpitanul Mario Camora, care s-a accidentat în meciul cu Rapid și a ratat și prezența la echipa națională, este incert pentru partida următoare.

 


De asemenea, doi jucători s-au accidentat în timpul meciului amical cu Hermannstadt, și anume Boateng și Bălgrădean. Se pare că mijlocașul central nu va putea juca în partida cu Universitatea Craiova.

Călătorii lungi pentru convocări

În plus, Dan Petrescu se va confrunta și cu absența principalului său atacant, Rangelo Janga. Fotbalistul din Curacao va ajunge în România abia vineri, după ce a jucat într-un meci cu naționala țării sale în Argentina, împotriva campioanei mondiale.


Cu o distanță de peste 12.000 de kilometri între Santiago del Estero, orașul din Argentina unde s-a jucat meciul, și Cluj Napoca, Janga are de parcurs un drum de peste 40 de ore, prin Brazilia și centrul Europei, înainte de a ajunge la echipa sa. Pe lângă oboseala de pe drum, atacantul va avea de înfruntat și diferența de fus orar de 6 ore între Argentina și România.

Janga a străbătut aproape 30.000 de kilometri în această deplasare, întrucât a mai jucat și un amical cu Canada înainte de a merge în Argentina. De asemenea, un alt jucător al echipei, Yeboah, a avut de străbătut un drum lung după ce a evoluat pentru Ghana U23 în preliminariile pentru Cupa Africii. „Cei doi care vin din Ghana și din Argentina nici el nu mai știe pe unde joacă. Nu știu cum va veni la timp la meci. Dacă era un atacant, doi în plus era bine”, a spus Petrescu, cel care rămâne cu variantele Birligea și Maglica pentru postul de vârf de atac.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cephas Malele, fotbalistul fugit de la CFR Cluj, și-a găsit o nouă echipă

Ciprian Deac și Claudiu Petrila se află în topul celor mai utilizați jucători în acest sezon

abonare newsletter