Sport

Bianca Andreescu, accidentată grav la Miami Open: „Să o văd pe teren cu dureri atât de mari, a fost dureros”

Bianca Andreescu a suferit o accidentare gravă în timpul optimilor de finală de la Miami Open.

Bianca Andreescu s-a accidentat grav la Miami Open /FOTO: captură ecran digisport.ro Bianca Andreescu s-a accidentat grav la Miami Open /FOTO: captură ecran digisport.ro

 

 


Bianca Andreescu, sportiva canadiană de origine română, s-a accidentat la glezna stângă în setul doi al înfruntării cu Ekaterina Alexandrova din optimile Miami Open.

 


Medicii și-au făcut apariția imediat pe teren și, în cele din urmă, Bianca a fost transportată de pe teren în scaun cu rotile.

În timpul acestui episod, Bianca a transmis echipei medicale venite să o îngrijească: „Nu am simțit o astfel de durere în viața mea!".


Rusoaica Alexandrova câştigase primul set, scor 7-6. Bianca Andreescu pornise revenirea, conducând în setul secund cu 2-0, în momentul accidentării, însă nu a reușit să o ducă la bun sfărșit.

După accidentare, jucătoarea din Rusia a venit lângă Bianca, în timp ce aceasta primea îngrijiri medicale. După ce „Bibi” s-a ridicat, Alexandrova a îmbrățișat-o și a încurajat-o.


„Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Să o văd pe teren cu dureri atât de mari, a fost dureros. Nu poţi să ajuţi, doar stai şi priveşti, este îngrozitor. Sper să îşi revină rapid şi îi urez recuperare uşoară”, a spus Ekaterina Alexandrova după meci.

În sferturi, sportiva rusă, cap de serie 18, va evolua cu jucătoarea cehă Petra Kvitova, cap de serie 15, care a trecut de Varvara Gracheva, scor 7-5, 7-6 (5).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tinerii sportivi clujeni au obținut premiul cel mare la Cupa României la tenis de masă

Patricia Irimieș, sportivă de 12 ani din Cluj-Napoca, campioană la tenis în Statele Unite

abonare newsletter