Sport

Emil Boc speră ca „U” Cluj să își continue forma bună: „Meciul cu Farul rămâne de referință”

Primarul Clujului, Emil Boc speră ca Universitatea Cluj să își continue forma bună.

Emil Boc speră ca „U” să își continue forma /FOTO: Emil Boc - Facebook

 

 


Universitatea Cluj a obținut o victorie importantă în prima etapă a play-out-ului, învingând-o pe FC Argeș cu scorul de 2-0. Emil Boc a fost prezent la meci și s-a declarat mulțumit de performanța echipei sale, dar speră ca jocul fotbaliștilor pregătiți de Ioan Ovidiu Sabău să fie în continuare la fel de bun ca în partida cu Farul Constanța.

 


„Sunt trei puncte valoroase obținute de echipă. Am muncit, nu a fost cel mai bun joc, meciul cu Farul rămâne de referință. După ce ai ridicat standardul atât de sus, celelalte meciuri nu ți se par la fel de bune.

Dar au făcut ce trebuie, un joc pragmatic, au câștigat. Suntem pe drumul bun, trebuie să avem grijă. Am încredere în Neluțu Sabău, în băieții de la Universitatea, în Radu Constantea. Stabilitatea financiară va fi asigurată. Haide U!”, a declarat Emil Boc pentru un post de radio local.


Primarul a dorit să-și manifeste sprijinul pentru cele două cluburi din oraș care se află în competiție pentru titlul de campioni naționali și care au șanse reale să îl obțină.

„Să auzim de bine și din Gruia. Îmi doresc să câștige campionatul. Și la baschet îmi doresc să ne luăm revanșa față de Oradea, să câștigăm la Cluj și să readucem titlul”, a transmis Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc spune că „U” Cluj va beneficia de o finanțare consistentă: „Vom avea o alocare financiară RECORD pentru Universitatea”

„U” Cluj o va întâlni pe FC Argeș în primul meci din play-out-ul Superligii

Ultimele Stiri
abonare newsletter