Sport

„U” Cluj o va întâlni pe FC Argeș în primul meci din play-out-ul Superligii

„U” Cluj o va întâlni pe FC Argeș luni seara pe Cluj Arena.

„U” Cluj o va întâlni pe FC Argeș /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook „U” Cluj o va întâlni pe FC Argeș /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj o va întâlni luni seara, de la ora 21:00, pe FC Argeș în primul meci din play-out-ul Superligii.

 


„Studenții” au suferit o înfrângere dureroasă în derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-4. Cu toate acestea, „Șepcile Roșii" au avut o performanță remarcabilă în 2023 și încep play-out-ul cu un total de 17 puncte. Înainte de meciul cu CFR, „U” Cluj obținuse patru victorii și un egal în ultimele cinci meciuri.

Pe de altă parte, FC Argeș vine la startul play-out-ului cu 14 puncte, după 14 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, inclusiv înfrângerea acasă cu Petrolul, scor 0-1, în ultima etapă a sezonului regulat. Pe 15 martie, FC Argeș a anunțat numirea lui Bogdan Vintilă în funcția de antrenor principal al echipei. Vintilă, în vârstă de 51 de ani, a semnat un contract valabil până în vara anului 2025.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe în Liga 1 a avut loc pe 14 noiembrie 2022 și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu goluri marcate de Martin Remacle pentru "U" Cluj și Arnold Garita pentru FC Argeş.

CITEȘTE ȘI:

Doi jucători de la „U” Cluj și trei de la CFR Cluj convocați la naționala României U20 și U21

Proiectele sportive și culturale din Cluj în 2023. „U” Cluj ar putea încasa 10 milioane de lei din partea Primăriei

Ultimele Stiri
abonare newsletter