Sport

Dan Petrescu nu primește atacantul pe care l-a cerut: „Suntem descoperiți”

Dan Petrescu nu va primi intăririle necesare pentru play-off-ul campionatului.

Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Youtube Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Youtube

 

 


Conform declarațiilor directorului sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, echipa nu va efectua nicio mutare importantă pe piața transferurilor până la finalul sezonului, în ciuda insistențelor antrenorului Dan Petrescu.

 


După ce atacantul Malele a părăsit echipa în timpul campionatului, invocând tratamentul rasist din partea suporterilor și relația proastă cu Petrescu, antrenorul echipei din Gruia a cerut cel puțin un jucător suplimentar pentru ofensivă.

Cu toate acestea, „feroviarii” se vor baza numai pe două vârfuri până la finalul play-off-ului, respectiv Rangelo Janga și Anton Maglica. Uneori, Petrescu i-a mai folosit și pe Yeboah și Bîrligea în centrul atacului, dar aceștia au fost mai des utilizați în flancuri.


„Mi-aș dori foarte mult un jucător de atac, dar nu știu dacă găsim pe cineva liber. Dacă aveam 1-2 atacanți în plus, ar fi fost bine. 

Pe mine m-a supărat că Malele a plecat când noi aveam deja lotul făcut și nu mai aveam pe cine să aducem. Suntem descoperiți în zona de atac, ne lipsește cel puțin un jucător. Poate în pauza asta am noroc să găsesc ceva”, declara Petrescu  la conferința de presă premergătoare remizei cu Rapid, 2-2.


Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a precizat că „feroviarii” vor încheia sezonul cu lotul actual: „Nu mai căutăm niciun jucător, rămânem cu ce avem. Nu mai e timp să facem transferuri și să integrăm jucători noi”, conform gsp.ro.

În această perioadă, CFR Cluj putea aduce doar jucători care erau deja liberi de contract înainte de închiderea ferestrei de transferuri. Din acest motiv, era foarte dificil pentru echipa din Gruia să găsească un atacant valoros și apt din punct de vedere fizic, care să poată contribui imediat la performanțele echipei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a realizat trei transferuri pe modelul lui Emmanuel Yeboah

Suma imensă pe care a investit-o Neluțu Varga în CFR: „Privesc lucrurile pe termen mediu și lung”

Ultimele Stiri
abonare newsletter