Sport

CFR Cluj a realizat trei transferuri pe modelul lui Emmanuel Yeboah

CFR Cluj a adus la club trei noi jucători.

Yeboah sărbătorind un gol împreună cu colegii săi /FOTO: CFR Cluj - Facebook Yeboah sărbătorind un gol împreună cu colegii săi /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


În urma reușitei transferului lui Emmanuel Yeboah, CFR Cluj a continuat să aducă jucători din Africa pentru echipa sa secundă, cu speranța că aceștia vor putea face pasul spre prima echipă în viitor. Emmanuel Yeboah a fost adus la club în primăvara anului trecut și a fost promovat la prima echipă sub comanda lui Dan Petrescu, după ce a impresionat la echipa a doua.

 


Campioana României a adus încă trei jucători africani la echipa sa secundă în această perioadă, potrivit ghanasoccer.net. Aceștia sunt Emmanuel Mensah de la Young Apostles, Gaddo Aboubakar de la MSK Zilina și Razak Abdullah de la Hearts of Lions.

Dintre cei trei jucători, Mensah este considerat cel mai important, conform sursei citate. Acesta a jucat anterior în liga a doua din Ghana și îl are ca model pe Asamoah Gyan. CFR Cluj speră că toți cei trei jucători se vor dezvolta sub îndrumarea clubului și vor putea face pasul spre prima echipă în viitor.


 

CFR îl are în vizor pe un atacant a lui Gică Hagi

Adrian Mazilu, un atacant în vârstă de 17 ani, a fost promovat la prima echipă de către Gică Hagi în acest sezon și a reușit să aibă evoluții consistente în tricoul Farului, răsplătind astfel încrederea acordată de „Rege”. Performanțele sale au atras atenția cluburilor din străinătate, dar și a campioanei CFR Cluj, iar Neluțu Varga l-a numit deja pe jucător un viitor „briliant”.


„Îmi place Mazilu de la Farul, este un jucător cu potențial mare. Necesită un an, doi la acest nivel și apoi va fi un briliant. Este posibil să ne intereseze, dar acum nu pot să mă pronunț, trebuie să ieșim pe locul întâi și apoi ne vom gândi și la achiziții”, a spus Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Suma imensă pe care a investit-o Neluțu Varga în CFR: „Privesc lucrurile pe termen mediu și lung”

CFR Cluj se gândește la aducerea unui jucător de la Farul Constanța: „Va fi un briliant!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter