Sport

Claudiu Petrila, luat în vizor după meciul cu Rapid: „Tu chiar nu vezi că Dan Petrescu vrea altceva de la tine?”

Claudiu Petrila a fost luat în vizor de către Basarab Panduru, fostul manager general al FCSB.

Claudiu Petrila în meciul cu Rapid /FOTO: CFR Cluj - Facebook Claudiu Petrila în meciul cu Rapid /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a întâlnit-o pe Rapid duminică, în cadrul primei etape a play-off-ului din Superliga, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.  Disputa s-a încheiat la egalitate cu scor 2-2, după golurile marcate de către Janga (min. 4) și Boateng (min. 23), respectiv Kait (min. 10) și Onea (min. 55).

 


Extrema „feroviarilor”, Claudiu Petrila a fost schimbat de Dan Petrescu în minutul 69, cu Bîrligea.

Basarab Panduru, fostul manager general al FCSB, l-a luat în vizor pe Petrila după meci. Acesta a remarcat că Dan Petrescu obișnuiește să îl scoată de pe teren pe Claudiu Petrila în partea a doua a meciurilor în care îl titularizează. Fostul internațional român este de părere că fotbalistul nu înțelege ce îi cere antrenorul.


„Mi-am notat în a doua repriză că Petrila iese în 10 minute! Nu cred că au trecut 10 minute şi a fost imediat schimbat.

Măi, Petrila, ai talent, te vrea lumea pe afară, dacă vezi un meci, două, nouă, că Petrescu vrea să joci altfel faza şi că trebuie să joci pentru echipă, nu individual, tu ce faci? Tu continui să joci la fel? Tu chiar nu vezi că el vrea altceva de la tine?


După, când îl schimbă, e supărat că iar l-a schimbat. Păi, te schimbă ca nu joci pentru echipă, nu joci cum trebuie fazele!”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a reconstituit cu juniorii golul anulat cu Rapid: „Nu e ofsaid! Trimitem imaginile la FRF și CCA!”

Spectacol total în Gruia. CFR Cluj - Rapid, derby „feroviar” în play-off cu 4 goluri marcate și un gol anulat al campioanei!

Ultimele Stiri
abonare newsletter