Sport

CFR Cluj, aproape de a da lovitura cu transferul lui Krasniqi

CFR Cluj este aproape de a-l vinde pe Ermal Krasniqi pentru o sumă importantă.

Ermal Krasniqi este aproape de un transfer în străinătate /FOTO: CFR Cluj - Facebook Ermal Krasniqi este aproape de un transfer în străinătate /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a reușit o afacere deosebit de profitabilă cu transferul lui Ermal Krasniqi de la FK Ballkani, fotbalistul adus pentru doar 200.000 de euro în pauza de iarnă a acestui sezon competițional, acesta având un impact imediat asupra jocului echipei antrenate de Dan Petrescu. Neluțu Varga ar putea avea un succes uriaș cu jucătorul kosovar după doar câteva luni petrecute în Gruia, deoarece Lazio îl urmărește cu atenție pe Krasniqi. Declarația recentă a lui Giovanni Becali a confirmat aceste informații.

 


Impresarul a dezvăluit că un club important din străinătate îl urmărește pe Krasniqi prin intermediul unui om din conducerea clubului, care este de origine albaneză, asemenea fotbalistului de la CFR Cluj. Persoana menționată de Giovanni Becali este Igli Tare, fostul fotbalist albanez al lui Lazio, care actualmente ocupă postul de director sportiv la clubul din capitala Italiei, conform prosport.ro. Oficialul lazialilor este impresionat de calitățile extremei în vârstă de 24 de ani de la campioana României, iar această legătură ar putea fi crucială în realizarea transferului în vara acestui an.

Agentul estimează că CFR Cluj ar putea obține aproximativ 4 milioane de euro pentru Krasniqi, o sumă care ar fi de mare ajutor pentru ardeleni, în special în contextul în care au evitat cu greu excluderea din cupele europene din cauza problemelor financiare.


„Krasniqi este un jucător de care este interesat un anumit club. Este kosovar, e albanez. Eu am un prieten de origine albaneză care are o funcție la o echipă importantă și s-ar putea realiza ceva. Depinde de el.

Nu pot să spun din ce țară este clubul. Dar el este un jucător important, are doar 24 de ani, a venit din neant, nimeni nu l-a văzut. Doar Dan Petrescu. Și uite că este surpriza CFR-ului. Cred că valorează în jurul a patru milioane de euro”, a spus Giovanni Becali, conform fanatik.ro.


Italienii impresionați de Krasniqi

Un factor important în realizarea transferului lui Ermal Krasniqi la Lazio îl reprezintă antrenorul echipei, Maurizio Sarri, care l-a remarcat deja pe jucător încă dinaintea partidei dintre CFR Cluj și Lazio din play-off-ul Conference League. Într-o conferință de presă înaintea jocului, Sarri a lăudat formația pregătită de Dan Petrescu și l-a evidențiat în mod special pe fotbalistul kosovar, afirmând că acesta este pregătit pentru orice piață. 

Krasniqi a confirmat aprecierile lui Sarri și a avut o prestație impresionantă în partida cu Lazio, provocând chiar eliminarea lui Patric din teren.


Interesul pentru Krasniqi nu s-a limitat doar la Lazio, ci și alte patru echipe din Serie A - Sassuolo, Udinese, Genoa și Fiorentina, conform informațiilor publicate în presa italiană. În plus, echipa din prima divizie spaniolă, Mallorca, este și ea interesată de fotbalistul kosovar adus la CFR Cluj în pauza de iarnă pentru suma de 200.000 de euro. Cu prestațiile sale impresionante în tricoul ardelenilor, CFR ar putea obține aproximativ 4 milioane de euro în cazul transferului lui Krasniqi în această vară.

„A atras atenția tuturor joi seară, în Conference League și acum toată lumea se întreabă cine e Krasniqi. După evoluța notabilă în Europa împotriva lui Lazio, CFR Cluj a primit o mulțime de apeluri pentru noul jucător ofensiv care a sosit în ianuarie.

Probabil că echipa din România se va bucura în continuare de mica lor bijuterie pentru o vreme, pentru că observatorii de la Sassuolo, Udinese, Genoa, Fiorentina și Mallorca au rămas cu gura căscată”, notează site-ul tuttomercatoweb.it.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

LPF a anunțat meciurile din play-off/play-out. Vezi programul Universității Cluj și a CFR-ului

Dan Petrescu, exuberant după CFR – „U” 4-0: „Scorul a fost mic”

abonare newsletter