Sport

Dan Petrescu, nervos după scandările fanilor „U” Cluj: „Unde e respectul pentru o legendă?”

Dan Petrescu a criticat atitudinea suporterilor Universității Cluj care i-au adresat cuvinte obscene în timpul meciului.

Dan Petrescu a fost enervat de scandările fanilor Universității Cluj /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook Dan Petrescu a fost enervat de scandările fanilor Universității Cluj /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o pe rivala „U” Cluj în etapa 30 din Superliga cu scorul de 4-0. În ciuda victoriei, antrenorul Dan Petrescu nu a avut parte de liniște în conferința de presă de la finalul partidei de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. El a criticat suporterii echipei adverse, care l-au înjurat pe parcursul meciului, și a explicat gestul pe care l-a făcut la finalul partidei câștigate cu U Cluj, când a arătat patru degete către ultrași.

 


„Eu zic că fanii lui CFR au fost foarte buni, mi-a plăcut foarte mult de ei azi. Aș vrea să fie așa mereu, eu azi i-am auzit doar pe cei de la CFR Cluj. Gestul meu? La cât sunt de înjurat pot să fac și eu ceva, la câte m*** primesc, măcar patru degete să arăt și eu. Atât îmi permit și eu, dacă zic ceva sunt certat, primesc m*** peste tot! 

L-am întrebat pe al patrulea arbitru: «Băi, dar xenofobie, rasism, nu mai e nimic aici?». Mă înjură toți peste tot. Măcar patru, am arătat măcar patru degete, fanilor mei, să înțeleagă și ei, măcar atât. Am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă, aici. Să fiu înjurat așa, vi se pare normal?


Așa trebuie întrerupt meciul și la mine, când mă înjură. Și Cristina Neagu s-a plâns, eu sunt înjurat de 6 ani aici non-stop peste tot, dacă m-aș fi plâns ce ar fi fost? Pe mine mă înjură tot stadionul, nu doar 30 de spectatori, câți s-au luat de ea. Normal ar trebui să întrerupă și să oprească meciul! Ce, eu sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate. Și să mă înjure toți așa?”, a spus Dan Petrescu după meci.

Fostul membru al generației de aur a fost ofensat de lipsa de respect din partea fanilor echipei adverse.


„Unde e respectul pentru o legendă? Unde? Zero! În România e zero! Asta este realitatea, dacă vă place sau nu, vin la mine acasă și mă înjură tot stadionul, dar nu ai mei, vorbesc de ăia de unde erau, nu galeria lui CFR.

Mie îmi place să se joace pe teren, dar măcar să dea avertizare. Ce am făcut eu pentru România ei nu au făcut, restul e istorie, e vrăjeală


Am zis să se oprească puțin meciul și să se reia apoi, doar să îi avertizeze, să tacă. Eu ce să fac acum? Am și eu un răspuns de dat”, a mai declarat Petrescu.

CITEȘTE ȘI:

LPF a anunțat meciurile din play-off/play-out. Vezi programul Universității Cluj și a CFR-ului

Reacția lui Ovidiu Sabău după ce „U” Cluj le-a făcut cadou trei penalty-uri rivalilor de la CFR: „Este echipa care se luptă cu șanse reale la campionat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter