Sport

Ce suspendare a primit Maglica după intrarea dură de la meciul cu UTA

Fotbalistul CFR Cluj, Anton Maglica a fost eliminat în meciul CFR Cluj - UTA 2-1, din cadrul etapei a 28-a din Liga 1, după un fault dur la Vukcevic, în minutul 68.

Momentul intrări care a dus la eliminarea lui Maglica /FOTO: captură ecran digisport.ro. Momentul intrări care a dus la eliminarea lui Maglica /FOTO: captură ecran digisport.ro.

 

 


Anton Maglica a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după ce a fost eliminat în meciul cu UTA. Comisia de Disciplină a decis să îl suspende pentru două etape.

 


Pe lângă suspendare, Anton Maglica a fost și amendat cu suma de 6.000 de lei. 

„În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează fotbalistul Maglica Anton cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei”, a transmis LPF.


Anton Maglica mai are de ispășit o singură etapă de suspendare, după ce în runda precedentă a Ligii 1 nu a evoluat în partida cu Sepsi, scor 2-2.

„Pe lângă Maglica, de la CFR Cluj a mai fost suspendat și amendat fizioterapeutul Viorel Boncoi: În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează fizioterapeutul Boncoi Viorel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 4.500 lei”, a precizat LPF.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Roger se simte mai bine la UTA decât la CFR Cluj: „Atmosfera de aici e diferită, mi-a fost dor de ea”

Biletele pentru derby-ul Clujului se mai pot obține doar prin intermediul „Peluzei Vișinii”. CFR și-a închis ghișeele de la stadion

abonare newsletter