Sport

Neymar va rata restul sezonului din cauza unei accidentări

Fotbalistul celor de la PSG va rata restul sezonului din cauza unei accidentări.

Neymar nu va mai juca pentru PSG în acest sezon /FOTO: Neymar - Facebook Neymar nu va mai juca pentru PSG în acest sezon /FOTO: Neymar - Facebook

 

 


Neymar, atacantul brazilian al clubului de fotbal Paris Saint-Germain, va fi operat zilele viitoare la glezna dreaptă la Doha şi va lipsi „între trei şi patru luni", a anunţat luni campioana Franţei, citată de AFP.

 


Neymar, care s-a accidentat pe 19 februarie în meciul de campionat cu Lille, „a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani", iar „staff-ul medical al lui Paris Saint-Germain a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă", a indicat PSG, ce evaluează perioada de indisponibilitate „între trei şi patru luni".

Neymar nu va mai juca în acest sezon, ultimul meci al lui PSG în Ligue 1 fiind prevăzut pe 3 iunie.


Brazilianul s-a lovit tot la glezna dreaptă în primul meci al Selecao de la Cupa Mondială 2022, împotriva Serbiei, şi a revenit doar în optimile de finală ale competiţiei.

Neymar a avut o primă parte a sezonului excelentă înainte de Cupa Mondială. După decepţia de la turneul final din Qatar, unde Brazilia a fost eliminată în sferturi, el a avut evoluţii mult mai slabe în Ligue 1 şi nu a stat prea bine nici la capitolul condiţie fizică, înainte de a se accidenta grav în partida cu Lille.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj este în discuții cu trei atacanți pentru a-și întări lotul pentru play-off

Pregătirile pentru Campionatul European U21 organizat și la Cluj sunt în grafic

Etichete: psg franta fotbal
abonare newsletter