Sport

Ciprian Deac, discurs dur după remiza cu Sepsi: „Oboseală? Dacă suntem obosiți, stăm acasă, simplu”

CFR Cluj a ratat șansa de trece pe primul loc, după ce a fost egalată de Sepsi la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe, din etapa cu numărul 29 din SuperLigă.

Căpitanul Ciprian Deac a fost deranjat când a fost întrebat de oboseală/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Căpitanul Ciprian Deac a fost deranjat când a fost întrebat de oboseală/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a plecat cu un singur punct de pe terenul lui Sepsi OSK, în penultima etapă din sezonul regulat. Jucătorii echipei CFR Cluj sunt mulțumiți cu o remiză, deși o victorie îi propulsa pe primul loc, în fața Farului Constanța.

 


Căpitanul Ciprian Deac a fost deranjat când a fost întrebat de oboseală.

„Prima repriză a fost a noastră, apoi ei ne-au presat, știam că au nevoie neapărat de victorie și au venit peste noi. Din păcate, nu am reușit să menținem avantajul acela de un gol și cred că rezultatul este echitabil.


Oboseală? Asta nu ar trebui să existe în mintea noastră. Dacă suntem obosiți, stăm acasă, e simplu. Ei au impus ritmul, aveau nevoie de victorie, iar noi am încercat să conservăm rezultatul. Deci nu nu cred că e oboseală. Echipa arată foarte bine fizic, ne-am descurcat foarte bine în ultimele meciuri", a declarat Ciprian Deac, la finalul partidei.

CFR Cluj se află pe locul doi cu 60 de puncte, la doar un punct de liderul Farul Constanța. Sepsi ocupă poziția a șasea cu 42 de puncte.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj-Sepsi OSK 2-2. Campioana pierde șansa de a deveni lider în clasamentul Superligii

Suporterii CFR Cluj, mobilizare pentru derby-ul Clujului: „Ne învingem rivalii atât pe teren cât și în tribune!”

CFR Cluj, meci complicat la Sf. Gheorghe cu Sepsi în penultima etapă din sezonul regulat

Ultimele Stiri
abonare newsletter