Sport

„U” Cluj va întâlni liderul Farul Constanța pe Cluj Arena

Farul va veni pe Cluj Arena pentru a înfrunta Universitatea Cluj.

„U” Cluj va întâlni liderul Farul Constanța /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook „U” Cluj va întâlni liderul Farul Constanța /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj o va întâlni pe Farul Constanța în etapa cu numărul 29 a Superligii. Meciul va avea loc vineri de la ora 20:00, pe Cluj Arena.

 


Înaintea meciului direct, situația din clasament este foarte diferită pentru cele două echipe. ”U” Cluj se află pe poziția a unsprezecea în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate în 28 de etape, în timp ce Farul este liderul campionatului, cu 61 de puncte și o diferență de două puncte față de urmăritoarea, CFR Cluj.

„U” Cluj a avut o perioadă dificilă în prima parte a sezonului, însă de la venirea antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, echipa a început să arate semne de îmbunătățire. În ultimele patru jocuri, „U” Cluj nu a pierdut, înregistrând două remize cu CS Mioveni și Chindia, și două victorii în ultimele două etape, cu FC Botoșani și Hermannstadt.


Pe de altă parte, Farul se bucură de o formă foarte bună în această perioadă, fiind neînvinsă în ultimele șapte meciuri. Echipa lui Gică Hagi a înregistrat o singură înfrângere, cu CFR Cluj în primul meci din acest an, și o remiză cu Argeș Pitești, în celelalte cinci partide reușind să obțină victorii importante în fața unor adversari puternici precum FCSB, Universitatea Craiova, Petrolul, UTA și Sepsi.

În turul sezonului regulat, Farul a învins-o pe ”U” Cluj pe teren propriu cu scorul de 2-0.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

Derby-ul Clujului se apropie cu pași repezi. Când are loc meciul dintre CFR și „U”

„U” Cluj pleacă de la Sibiu cu toate cele 3 puncte după victoria cu Hermannstadt

Ultimele Stiri
abonare newsletter