Sport

Fostul jucător al CFR Cluj, Roberto de Zerbi poate ajunge antrenorul lui Chelsea

Fostul fotbalist al CFR Cluj, Roberto De Zerbi îl poate înlocui pe Graham Potter la Chelsea.

Roberto de Zerbi este actualul antrenor al Brighton /FOTO: Brighton and Hove Albion - Facebook Roberto de Zerbi este actualul antrenor al Brighton /FOTO: Brighton and Hove Albion - Facebook

 

 


Se vehiculează că Graham Potter, antrenorul actual al lui Chelsea, nu se mai bucură de încrederea conducerii echipei și că se caută un posibil înlocuitor. Favorit pentru postul de antrenor este italianul Roberto de Zerbi, actualul antrenor al echipei Brighton și fost jucător la CFR Cluj.

 


Potter a fost adus la clubul londonez pentru o sumă de 20 de milioane de euro la începutul lunii septembrie a anului trecut, după concedierea controversată a lui Thomas Tuchel, care avea o relație proastă cu proprietarul Todd Boehly. Cu toate acestea, prestația lui Potter la cârma echipei a fost dezamăgitoare, având înregistrate doar 5 victorii, 6 egaluri și 7 înfrângeri în cele 18 meciuri disputate în Premier League, cu un procentaj de doar 27,8%, cel mai slab din istoria clubului Chelsea. În aceste condiții, presa britanică spune despre conducerea clubului londonez că ar fi pus ochii pe Roberto de Zerbi pentru a-l înlocui pe Potter.

De Zerbi este un antrenor care a reușit să se adapteze la Premier League și să obțină rezultate solide cu Brighton, echipă care ocupă locul 8 în clasament, cu 6 victorii, 4 egaluri și 6 înfrângeri în 16 meciuri. Mai mult, echipa sa a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Angliei.



Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 



 

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Varga despre plecarea subită a lui Malele: „A avut acordul meu”

Accident cumplit! Pelayo Novo, fost jucător al CFR Cluj, a murit lovit de tren

Ultimele Stiri
abonare newsletter